Normális a 13. hétben az alhasi húzódás, enyhe görcs érzése? Nem folyamatosan csak időközönként!
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 08:53
1/6 anonim válasza:
Persze,teljesen normális,nő a méhed.
3/6 anonim válasza:
Normális az egész terhesség alatt!
17hkm
4/6 anonim válasza:
Mikor ugyanezt a tünetet elmeséltem a nőgyógyászomnak, azt mondta, ez a lehető legjobb jel, ami történhet, szóval ne aggódj :) Én a 15. hétben vagyok, és még most is érzem a tompa nyomást az alhasamban, minden nap, 1-2 perc erejéig :)
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, nem aggódom! :) Köszönöm :)
Utolsó! És észrevehető már a terhességed, úgy értem látszik már valamennyire a pocak? :)
2012. okt. 30. 12:00
6/6 anonim válasza:
Szia Kérdező! Én vagyok az utolsó :) Nem, egyáltalán nem látszik még semmi hasam, gyakorlatilag "lapos" vagyok, így még a munkahelyemen sem jelentettem be, hogy kisbabát várok.:) Számomra is furi, de azt mondják, első kisbabánál ez még normális :) Neked már látszik valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!