Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?

Figyelt kérdés
A szívhang törvény kapcsán felbuzdulva megnéztem egy-két animációt, hogy konkértan hogy történnek ezek a beavatkozások, és egyszerűen fel nem fogom hogy van valakinek szive hogy egy élő magzatot elvetessen, persze tudom még pár hetes korában nincsen úgymond semmi emberi benne, de az ilyen későbbi elvetéséknek az animációját is borzasztó volt látni. Hogy kivehetők a kezek, kis teste, a feje a még későbbiekben meg főleg.. Persze tudom akit megerőszakoltak azt teljesen megértem, de ezt a "véletlen" becsúszott hoppá, vagy nem tudnám teljesen ellátni őt inkább elvetetem hát ez valami borzasztó embertelen barbár dolognak tartom...

2023. jan. 12. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
91%
14.héten szakítattam meg, beteg baba, nem néztem meg, mikor megtudtam hogy beteg arra próbáltam gondolni, hogy nem baba hanem betegség miatt műtenek.
2023. jan. 13. 08:02
 42/81 anonim ***** válasza:
13%

Kedves 46os válaszoló! Hogy mondhatsz ilyent hogy 10.hétig úgy néz ki, mint egy takony??? Ezer százalék, hogy életedben nem láttál még valódi UH képet, miért terjesztesz valótlan dolgokat?

2 gyereket szültem, láttam őket UH n pár hetes korukban is, teljesen kivehető egy laikus számára is hogy konkrétan baba formája van! Sőt mondok jobbat! Az első terhességem elhalt, 10 hetesen műtöttek meg, de még őneki is teljesen kivehetőek voltak a kis kezei, meg a lábacskái!

Nagyon is jogos az abortusztörvény az ilyen idiótákra vonatkozóan, akik hajtogatják a hülyeségüket, hogy az csak egy sejtcsomó. Meg fogamzásgátlás céljából félévente abortuszra járkál. Hát akkor ne csak a szívhangot hallgassa meg, hanem nézze meg sajtát szemével, a kedves apukával együtt hogy annak a sejtcsomónak bizony baba formája van!!

Nyilván ez nem azokra vonatkozik, aki egyszer véletlen erre kényszerül.

2023. jan. 13. 09:10
 43/81 anonim ***** válasza:
94%
#52 nézd innen a dolgot. Szerinted aki így beszél vagy gondol az embeióra, annak biztos, hogy meg kellene szülnie?
2023. jan. 13. 09:24
 44/81 anonim ***** válasza:
94%
#54 akkor arra válaszolj, hogy biztos jó helyen lenne az a baba, akinek a szülei védekezni sem tudtak normálisan? Biztos hogyha a gumihoz hülyék, majd egy csecsemőt felelősséggel el fognak tudni látni? Vagy szerinted a gyerek egy büntetés? Milyen élete lesz annak a gyereknek, aki ilyen helyzetben születik? Hogy az anyja nem akarta volna, de muszáj megtartania? Egész életében éreztetné vele, hogy elrontotta az életét, ezzel lelkileg (jobb esetben fizikailag nem) tönkretenné? Ki járna ezzel jól?
2023. jan. 13. 10:26
 45/81 A kérdező kommentje:
#55 Ilyen esetekbe nagyon sok pár szívesen fogad örökbe nevelt gyereket, akiknek nem sikerülhet:) Szóval opció mindig van hogy szerető családban nőjön fel kis hazánkban is van rá nem 1-2 példa akit nem a saját szülei neveltek, de sajátjuként szerettek más szülők.De igen egyet tudok érteni veled, hogy aki felelőtlen annak ne legyen gyereke, de emiatt ne vegye el egy baba életét.
2023. jan. 13. 10:43
 46/81 anonim ***** válasza:
94%
#56 sokan ilyenkor nem adják örökbe, mert majd “megváltoznak” aztán nem. Sok olyan “szülő” is bántalmazza a gyerekét, akik elvileg akarták a gyereket.
2023. jan. 13. 10:52
 47/81 A kérdező kommentje:
#57 Ez most sajna benne van mindenben, de ettől függetlenül nagyon sok pár örülne egy babának, de ha valamelyikük meddő akkor ez egy opció. Hozzáteszem mindennek meg van az árnyoldala, de ez nem feltétlen biztos, hogy így fog történni ahogy mondtad. Ha már csak 100-ból 1 akkor a másik 99 gyermek egészségesen nevelkedik majd.
2023. jan. 13. 10:55
 48/81 anonim ***** válasza:
94%

#58 akkor miért nem a családon belüli erőszak ellen szólalsz fel ilyen módon, vagy azért, hogy ezeket az ügyeket súlyosan büntessék, a gyerek védelmet fejlesszék, stb?

Vagy a felvilágosító programokat fejleszteni, és kötelezővé tenni? Vagy a különböző fogamzásgátló eszközöket könnyen elérhetővé vagy akár ingyenessé tegyék? Vagy az ellátó rendszert alkalmasabbá, több óvodát bölcsődét nyitni, mert jelenleg a legtöbb helyen hosszú várólisták vannak. Az oktatást fejleszteni, és rendezni. Vagy az egészségügyet rendbe tenni. Mindent, ami a gyerekneveléshez kell. Ezek mind olyan szinten sehol se vannak, hogy az szégyen, és ebbe a rothadó rendszerbe kellene nőket kényszeríteni, hogy megszüljék a gyereket, amit nem akarnak?

Ha ezek mellett nem kampányolsz ugyanilyen lelkesen, akkor téged nem a gyerekek élete és jóléte érdekel, hanem a nők korlátozása Ea jogaik csorbítása a saját testükhöz.

2023. jan. 13. 11:04
 49/81 A kérdező kommentje:
#59 Gondolom ezt amit leírtál említeni sem kéne, mert mindenki szeretné ezeket, és kétlem hogy bárki ez ellen kampányolna :D ez olyan evidens szerintem, hogy kár lenne mindegyikért egy topicot írni, hisz egyértelmű hogy támogatom ezeket is. Nyugalom én senki jogait nem korlátozom, hisz valakinek az életét kioltani/elvenni nem egyéni döntés hiába az ő "testébe" fejlődik jobban oda kellett volna figyelni:)
2023. jan. 13. 11:08
 50/81 anonim válasza:
86%

Hogy van szive egy terhes nőnek elvetetni egy babát?

Úgy, hogy nem a szívével gondolkodik ilyenkor és nem törődik azokkal akik az abortuszt gyilkosságnak tartják, sokra akkor se megy vele ha törődik vele mert úgy is kap a fejére és akkor se ha le sz.rja mert akkor is kap a fejére mint most itt...ilyen egyszerű. De ez a kérdés lényegében csak vitaindítóként jött létre és hogy meglegyen a 100 válasz hamar, remélem törlik. Abortusz nem gyilkosság, bármennyire is vagdalóztok még rajta.

2023. jan. 13. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!