Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?
A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.
Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...
Van pofád letagadni? Vele maradtál a gyerek után, AMIBE BELEEGYEZTÉL.
Aztán nem tetszett, hogy nem te voltál az első.
Majd jött a második, ami már a hátad közepére se kellett.
Leléptél, ex meg öngyilkos lett.
De én vagyok az aljas meg a hazug, meg a féreg 🤣
Na további jó méhrohasztást, diktátor úr....
Nem fogom visszakeresni...
De most komolyan, te azok után, hogy számtalan kérdésnél rinyáltál a köcsög, szemét, anyai ösztönös, HALÁLBA ÜLDÖZÖTT exedről, mit művelt veled a rohadék spermatolvaj, aki a te anyagodból csinált MAGÁNAK még egy gyereket, most be akarod adni, hogy ő hajított ki téged, nem te őt az eléd helyezett méhe tartalmával....
Az általad kifizetett 3 havi gyerektartásoddal, mert utána nagy büszkén kijátszottad a rendszert, te ügyes... (Most megtapsolunk) És közben van egy KÖZÖS DÖNTÉSBŐL született gyereked IS a nem kívánton kívűl, akit ugyanúgy letagadsz...
A másikat meg aztán főleg...
Te hallod, ki nevelte fel ezeket a gyerekeket, ha az anyjukat öngyilkosságba hajszoltad, neked meg nem kellettek... Az se, amelyik közös DÖNTÉS (imádod ezt a szót, papa, a te kedvedért használom) volt....
Tehát mert nem keresem vissza, meg se törtènt....
Nincs közös döntés alapján született első gyereked, nincs rögtön utána besikerült rád kényszerített második, nem lett öngyilkos a gyerekeid anyja, nem jàtszottad ki a rendszert, semmi sem igaz az egészből, ugye?
Akkor mit vergődsz folyton minden ilyen témánál?
De ezeket ő maga írta le...
Most meg letagadja...
Mikor meg én magam is megkérdőjeleztem, egyáltalán igaz-e bàrmi is ebből, persze jött a "nem izgat, ki mit gondol"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!