Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a nőnek lesz egy abortusza,...

Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?

Figyelt kérdés

A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.

Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...

2021. nov. 2. 17:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/149 anonim ***** válasza:
22%

Van pofád letagadni? Vele maradtál a gyerek után, AMIBE BELEEGYEZTÉL.

Aztán nem tetszett, hogy nem te voltál az első.

Majd jött a második, ami már a hátad közepére se kellett.

Leléptél, ex meg öngyilkos lett.

De én vagyok az aljas meg a hazug, meg a féreg 🤣

Na további jó méhrohasztást, diktátor úr....

2021. nov. 6. 14:33
 82/149 anonim ***** válasza:
76%
"De én vagyok az aljas meg a hazug, meg a féreg" - bizony te... azt kellene bizonyítanod, hogy "én állítottam", nem azt, hogy te képes vagy megismételni a saját hazudozásaidat... amit most csak tetéztél egy újabb hazugsággal... n.b. nem én léptem le...
2021. nov. 6. 15:02
 83/149 anonim ***** válasza:
3%
Hanem ki? A szomszéd?
2021. nov. 6. 15:40
 84/149 anonim ***** válasza:
79%
#83 most játszod a hülyét? Ha egy párból nem az egyik lép le, akkor vajon mégis ki???? MI a terved, beszámíthatatlanságra hivatkozol, hogy ne legyél felelős a hazudozásodért?
2021. nov. 6. 16:35
 85/149 anonim ***** válasza:
24%

Nem fogom visszakeresni...

De most komolyan, te azok után, hogy számtalan kérdésnél rinyáltál a köcsög, szemét, anyai ösztönös, HALÁLBA ÜLDÖZÖTT exedről, mit művelt veled a rohadék spermatolvaj, aki a te anyagodból csinált MAGÁNAK még egy gyereket, most be akarod adni, hogy ő hajított ki téged, nem te őt az eléd helyezett méhe tartalmával....

Az általad kifizetett 3 havi gyerektartásoddal, mert utána nagy büszkén kijátszottad a rendszert, te ügyes... (Most megtapsolunk) És közben van egy KÖZÖS DÖNTÉSBŐL született gyereked IS a nem kívánton kívűl, akit ugyanúgy letagadsz...

A másikat meg aztán főleg...

Te hallod, ki nevelte fel ezeket a gyerekeket, ha az anyjukat öngyilkosságba hajszoltad, neked meg nem kellettek... Az se, amelyik közös DÖNTÉS (imádod ezt a szót, papa, a te kedvedért használom) volt....

2021. nov. 6. 16:52
 86/149 anonim ***** válasza:
80%
"Nem fogom visszakeresni..." - ennyit a hazugságaidról... hozzád képest az Ascaris lumbricoides nevű bélféreg is egy gerinces lény...
2021. nov. 6. 17:01
 87/149 anonim ***** válasza:
20%

Tehát mert nem keresem vissza, meg se törtènt....

Nincs közös döntés alapján született első gyereked, nincs rögtön utána besikerült rád kényszerített második, nem lett öngyilkos a gyerekeid anyja, nem jàtszottad ki a rendszert, semmi sem igaz az egészből, ugye?

Akkor mit vergődsz folyton minden ilyen témánál?

2021. nov. 6. 17:17
 88/149 anonim ***** válasza:
31%
87es ez az ember nem normális. Hol nőnek hol pasinak adja ki magát, ugyan azzal az írásmóddal, kifejezésekkel tehát egyértelmű hogy ugyan az a személy. Gondolom a való életében mindenki gyűlöli és itt próbálja kiélni a nők iránti frusztráltságát mert nem kell senkinek.
2021. nov. 6. 17:22
 89/149 anonim ***** válasza:
3%

De ezeket ő maga írta le...

Most meg letagadja...

Mikor meg én magam is megkérdőjeleztem, egyáltalán igaz-e bàrmi is ebből, persze jött a "nem izgat, ki mit gondol"....

2021. nov. 6. 17:26
 90/149 anonim ***** válasza:
20%
Úristen... Ha igaz, ha nem, ez rettentő nagy selejt.
2021. nov. 6. 17:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!