Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a nőnek lesz egy abortusza,...

Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?

Figyelt kérdés

A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.

Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...

2021. nov. 2. 17:13
 131/149 anonim ***** válasza:
56%
Engedd már el, bszki!
2021. nov. 8. 10:44
 132/149 anonim ***** válasza:
53%

#131 MIT???

Egyébként te kérdeztél...

2021. nov. 8. 10:51
 133/149 anonim ***** válasza:
56%

Te azt hiszed, hogy itt egy ember írogat csak veled szemben?

Én kérdeztem, jah, de a 131. nem én vagyok.

Egyet felejtettél el a szokásos mantrád közben.

Tinikről volt szó.

14-18 éves korosztályról.

Akiknek nem biztos, hogy az a kisebbik rossz, hogy felnyúlkálnak a seggükbe a gyógyszerrel, vagy épp egy HPV, egy trichomoniasis, chlamydia... De akár HIV is benne lehet a pakliban.

Mondjuk innentől egyértelmű, hogy simán abortuszra küldenél egy 15 évest is, de ha nem is lesz terhes, nem probléma, ha az ő szexuális életét nyomorítja meg az ilyen-olyan betegség...

(Mint írtam, felnőttként, tartós kapcsolatban egy MEGBÍZHATÓ partnerrel erre nyilván jóval kevesebb az esély, nem erről beszélek.

Bár aki félreba$zik párkapcsolat mellett, és hazaviszi a nyavalyát élete párjának, leszarva, neki milyen károkat okoz, az ne merjen olyat állítani, hogy a párja a legfontosabb az életében. Az ilyennek csak saját maga fontos, és itt a kanyarban sincs az anyai ösztön meg a babuka, semmi köze hozzá...)

De ott speciel tinikről volt szó... Te lehet, szívesebben veszel egy fertőzést, de nem biztos, hogy más is.

2021. nov. 8. 11:12
 134/149 anonim ***** válasza:
100%

#133 "Te lehet, szívesebben veszel egy fertőzést, de nem biztos, hogy más is." - ez legyen az ő problémája... tudod, ez a csaj is talál szexuális partnert magának: [link]

Mondjuk egészen biztosan nem engem, nekem nem kellene...:)))

"Bár aki félreba$zik párkapcsolat mellett, és hazaviszi a nyavalyát élete párjának, leszarva, neki milyen károkat okoz, az ne merjen olyat állítani, hogy a párja a legfontosabb az életében. " - már megint ez az ótvar előítélet, miszerint az csak a férfi lehet... pedig simán lehet a nő is... ugye aki tőlem nem várná el a kib. óvszert, az mástól sem, nyilván. Márpedig én eddig csak ilyen nőkkel kerültem kapcsolatba, nyilván... lévén az óvszert elvárók eleve felejtősek számomra.

2021. nov. 8. 11:24
 135/149 anonim ***** válasza:
56%

"már megint ez az ótvar előítélet, miszerint az csak a férfi lehet... pedig simán lehet a nő is..."

=> Nem mondtam, hogy a nők nem ba$zhatnak félre.

Csak a férfi az, aki nagy eséllyel úgy viszi haza a fertőzést, hogy tünetmentes marad, míg az állítólagos élete párja nagy valószínűséggel nem.

Fordítva ez nem játszik, mivel nem jellemző, hogy a férfinak úgy legyen tünete, hogy a párjának, aki hazavitte a szart, semmi baja...

2021. nov. 8. 11:40
 136/149 anonim ***** válasza:
74%
"Csak a férfi az, aki nagy eséllyel úgy viszi haza a fertőzést, hogy tünetmentes marad, míg az állítólagos élete párja nagy valószínűséggel nem." - ez melyik betegség szerinted??? (A HPV kiesik, mert oltanak ellene, a HIV fertőzés korai stádiumban egyik félnél sem ad tünetet, a tripper, szifilisz meg mindkét félnél tőnetekkel jár, a trichomonas, chlamidia meg az esetek jó részében nem nemi úton terjed)
2021. nov. 8. 11:48
 137/149 anonim ***** válasza:
23%
Most már nagyon gáz ez mindkettőtök részéről. Vesszetek légyszi össze a huszadik témán is, amiben úgysem fogtok egyetérteni! Csak már a közönség kezdi nem élvezni ezt a nyomorék ketrecharcot.
2021. nov. 8. 11:52
 138/149 anonim ***** válasza:
0%

"a trichomonas, chlamidia meg az esetek jó részében nem nemi úton terjed" => Máshonnan is össze lehet szedni, de ha 2 félből az egyiknek van, és dugnak, megkapja a másik.

Nem véletlen szokták a partnert is kezeltetni, hiába tünetmentes.

Sima gombás fertőzéshez se kell dugni, bàrhogy el lehet kapni, de ha dugsz eggyel, akinek van, neked nem feltétlen lesz tüneted, viszont hordozod és hazaviszed.

De a lényeg, mindegy, hogy fèrfi, vagy nő az illető, tisztelje annyira a párját, hogy nem teszi ki SEMMILYEN nemi betegségnek. Bár igaz, aki tiszteli a párjàt, ugye nem ba$zik félre...

(HPV elleni oltás nem olyan régóta van amúgy.)

2021. nov. 8. 12:24
 139/149 anonim ***** válasza:
74%
"Bár igaz, aki tiszteli a párjàt, ugye nem ba$zik félre..." - hát szerintem lényegesen fontosabb, hogy "aki tiszteli a párjàt, ugye nem szül a nyakára kéretlen babukát"... n.b. egy szeretőből a világon semmiféle károm nincs, az utóbbiból meg csak az van anyagilag, lelkileg, mindenféle módon...
2021. nov. 8. 13:59
 140/149 anonim ***** válasza:
0%

"n.b. egy szeretőből a világon semmiféle károm nincs"

Ki hogy éli meg...

Sokaknak még elég nagy kárt okozhat, babukától függetlenül, az önbecsülésében és az egészségében...

De ezek szerint a párod a nemi betegségeket is megköszöni, ha viszed neki.

Meg te is,ha ő hoz. Max kikezelitek, azt jöhet a következő.

2021. nov. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!