Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?
A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.
Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...
#88 "87es ez az ember nem normális. Hol nőnek hol pasinak adja ki magát," - gondolom, te ezt pont annyira tudod igazolni, mint a másik lebukott hazudozó... simili similis gaudet...
Ennyit arról, hogy valójában kik a "rettentően nagy selejtek"...
A vazektómia visszafordítHATó.
A sikeressége nem fix, de attól még nem hazugság.
A fogamzásgátló mesterséges ciklust hoz létre, gyakorlatilag kikapcsolja a szervezet természetes működését, ami hormonálisan nem egy szuper dolog.
Jó, nem rohasztja ki a méhet, na. Eltúloztam picit, látom, ez nem esett jól a kis lelkednek, de hazudni újfent nem hazudtam
A többire te magad írtad, ha nem is ezekkel a szavakkal, de írtad.
Ha ràfekszek kicsit a dologra, gyanítom, megtalálnám, kivéve, ha törölték, vagy töröltetted.
Jaj, igazad van, bocsánat... Nem léptél le, felborult a párkapcsolat, a nő megszűntette azzal, hogy a méhe tartalmàt eléd helyezte.
Így jogos,ő szakított, mert megszülte a gyerekét, akihez tőled lopott anyagot, nem te léptél le, nem is voltatok együtt, hisz a megtartott terhességével ő borított mindent. Uh, elnézést...
Mindezek után meghalt... És te egy halottat ócsárolsz, ezen lovagolsz durván 30 éve, mint egy sértett, hisztis kisgyerek...
Szar lehet neked.
Üdv.
A féreg 🤣
"És te egy halottat ócsárolsz" - újfent nagy problémád lenne, ha mutatnod kellene bármilyen ócsárolást... de nyilván azt is "kitöröltem" vagy "kitörölték" :))) Tudod, az ominózus mondás valójában úgy van, hogy „De mortuis nil nisi veritas” – azaz, halottakról semmit csak az igazat. Én meg ezt mindig betartottam az exem irányában.
(ha valakit ócsárolni szoktam, az max anyám... de ő keményen meg is küzdött ezért)
"ugye kinek ki a selejt... Nekem azok a nők, akiknek fontosabb egy embrió a párkapcsolatuknál, például."
Nyilván itt véletlen se a halott exedre célzol... Elnézést, most csak ez volt kéznél, de találnék, nyilván nem töröltetted.... 😏
Anyádat meg nem is ismerted, talán ilyet is írtál...
Bár már abban se vagyok biztos, hogy téged anya szült 😆
"Nyilván itt véletlen se a halott exedre célzol..." - senkire sem célzok, általános, mindenkire igaz véleményt írtam egy témáról.
Bizony, a férfiaknak is joguk van a saját életüket élni, a saját céljaikért küzdeni, a saját álmaikat megvalósítani, nem feladatuk, hogy erőszakos anyatípusúak babázhatnékját szolgálják ki akaratuk ellenére. És bizony ebben cseppet sem a kivételt erösítjük az exemmel, nagyon sok kapcsolat megy rá a gyerek-kérdéshez való eltérő hozzáállásra, konkrétan ennek a következményét hívják ELSŐ VÁLÁSI CSÚCSNAK... (a második is a gyerek-téma következménye, csak az a felnőtt gyerek leválásakor jön el) Szóval összefoglalóan, Magyarországon szimpla statisztikai tény, hogy a legtöbb válásnak valamilyen módon köze van a gyerekvállaláshoz, az ahhoz való eltérő hozzáálláshoz. Ez van, teszik-nem tetszik.
És bárkinek EGYFORMÁN joga van ahhoz, hogy a saját EGY DARAB életét ne egy destruktív kapcsolat keretei között, szeretetlenségben élje le, ha nulla közös gyerek van, ha 56. Ebből a szempontból ez tök indifferens, egyetlen kapcsolatot sem fog összehozni vagy megjavítani egyetlen picike babuka sem.
"nem feladatuk, hogy erőszakos anyatípusúak babázhatnékját szolgálják ki akaratuk ellenére."
=> Na pont ezért kell megelőzni, saját magadért, saját magad erejéből.
"Ebből a szempontból ez tök indifferens, egyetlen kapcsolatot sem fog összehozni vagy megjavítani egyetlen picike babuka sem."
=> Ilyet meg én nem állítottam soha sehol.
"Szóval összefoglalóan, Magyarországon szimpla statisztikai tény, hogy a legtöbb válásnak valamilyen módon köze van a gyerekvállaláshoz, az ahhoz való eltérő hozzáálláshoz."
=> Maradjunk annyiban, hogy közvetetten, ami elég sokfelé ágazik, nem arra korlàtozódik, hogy az egyik akarta, a másik meg nem. De inkább nem térek ki a részletekre....
#99, egyezzünk meg abban, hogy nem tartozol abba a körbe, akiknek érdekel a rólam alkotott véleménye, semmilyen módon nem függ tőled az életem, tehát semmiféle okom sincs rá, hogy foglalkozzak vele... abból a korból meg már vagy 45 éve kinőttem, amikor még minél több embernek akartam megfelelni... van társam, vannak barátaim, van nagyjából teljes életem, úntig elég, ha nekik megfelelek...
A gyerekeknek meg pont ahhoz van joguk, amihez nekem is, se többhöz, se kevesebbhez... ezt hívják egyenjogúságnak, szabad akaratnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!