Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?
A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.
Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...
#140, nemi betegséghez még nem volt "szerencsém" - nem olyan egyszerű ám azt elkapni Magyarországon, pláne, ha legalább minimálisan megválogatod a szexuális partnereidet... ez itt messze nem Dél-Afrika... de ja, ha bekövetkezne bármelyikünk részéről, az biztos, hogy nem veszélyeztetné a kapcsolatunkat, max átmeneti pár hetes "haragszomrád"-lenne belőle...
#141, újra elmondom, univerzális erkölcs nem létezik... a szigorú monogámia elvárása EGY FAJTA erkölcsi rendszer része, azé, amelyik a magántulajdont fetisizálja... (n.b az örökölhető apajogú magántulajdonlás kialakulásához kellett a szexualitás kontrollja, erkölcsi tabukkal való körbevétele, a "szűzen az oltár elé" - és az összes hasonló veretes agybaj...) Szóval, ha valakinek vannak legalább minimális filozófaia ismeretei, az tudja, hogy ha az ember marxistának definiálja magát, abban az is benne van, hogy nem különösebben fontos számára a szexualitás szigorú kizárólagossága...
Mikor 16 voltam, még nem volt HPV elleni oltás, és volt HPV-m, többèves első kapcsolatba, nem túl jó emlék.
Trichomoniasis is volt (következő kapcsolatban), az se volt kellemes. Nem sokkal később ki is ba$ztam az illetőt, utána kiderült, hogy már új kapcsolata van. Akkor jöttek össze, mielőtt átadta a nyavalyáját...
Szóval nem az erkölcsi része a probléma, hanem a párkapcsolatban benne van a "pár" szó, ami 2 embert jelent...
Ha valaki nem bír a gatyájával/bugyijával, én nem ítélem el, csak annak minek kapcsolatban élni... (költői.... Kell a biztos pont, a kényelem, tudjuk....)
En nokent egyetertek a kerdezovel. Iszonyat felelosseg egy gyerek, ez nem olyan hogy kek vagy zold zoknit vegyek fel ma? Az elso par hozzaszolast lattam es elkeserito hogy nehany no arra hivatkozik hogy egeszsegugyi kockazat. Aha igen... 1! abortusztol. Az a no is hulye aki egyedul bevallalna egy gyereket de ez mar mas lapra tartozik. Engem a ferjem 13 evig nyustolt hogy legyen 1! gyerekunk. Es igy sem vagyok 100%ig biztos hogy eletem donteset hoztam meg. Ezzel szemben valakire raeroszakolni ugy, hogy nem tehet semmit minimum k*rvara ijeszto es embertelen. Nem ertek azzal egyet hogy a ferfi nem szolhat bele ebbe a dontesbe. Es a havi kotelezon felul igyis ugyis tobbet ad majd bele mert a lelkiismerete ezt fogja diktalni. Legalabbis egy normalis ferfi szerintem segit ha latja hogy az exe vergodik az elso par evben, mert FOG. Nehez lesz eleinte testileg lelkileg anyagilag. A masik a tudat hogy a sajat vere.
Kulonben ha naggggyon erzelemmentesen es rideg modon tekintunk a helyzetre, igy jar a legjobban az a ferfi akinek a no nem kell mert a gyerekbol csak a legjobbat latja, nem kell ejszakazni dackorszakozni pelenkazni etetni itatni kb mint egy nagyszulo idonkent elviszi. Ez lesz az elso amit a fejedhez fog vagni az ex hogy te nem veszed ki a reszed a sz*r dolgokbol. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!