Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a nőnek lesz egy abortusza,...

Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?

Figyelt kérdés

A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.

Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...

2021. nov. 2. 17:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/149 anonim ***** válasza:
3%
Nálunk az ilyet úgy hívják, hogy csiiicska.
2021. nov. 4. 08:15
 52/149 anonim ***** válasza:
76%
#50, legyen neked a te hited szerint...
2021. nov. 4. 08:47
 53/149 anonim ***** válasza:
59%
"Vicces amúgy, a nőt a saját kényelme miatt abortuszra küldené de az ő arany farkincájához ne nyúljon senki hogy elkössék mert jaj az fááj :-D" - egyébként #50, kérj meg valakit, hogy olvassa fel számodra hangosan a #29-est, hátha akkor megérted... de, hogy visszalapozni se kelljen, tessék, újra: "Egyébként ha hiszed, ha nem, a férfi elköttetésével a nő elköttetése lenne pariban, lévén ez a kettő PROFILAKTIKUS beavatkozás... Ajánlottam én BÁRHOL IS azt, hogy a nő menjen elköttetni magát??? Ezzel szemben az AB csak akkor jön szóba, HA BEKÖVETKEZETT a nem kívánt esemény... senkinek sem kell ELŐRE bármiféle áldozatot is hoznia..."
2021. nov. 4. 10:02
 54/149 anonim ***** válasza:
68%

#53, férfi elköttetésével a nő elköttetése lenne pariban, lévén ez a kettő PROFILAKTIKUS beavatkozás..

Egy férfit bármikor elkötnek, a nőnek 3 vérszerinti gyereket kell felmutatni, illetve 40 éves kort.

"AB csak akkor jön szóba, HA BEKÖVETKEZETT a nem kívánt esemény... senkinek sem kell ELŐRE bármiféle áldozatot is hoznia.."

De. Az áldozatot előre kell meghozni - felelős fogamzásgátlás -, hogy ne kelljen abortuszra menni. Az áldozatot annak kell meghozni, aki a leginkább érdekelt abban, hogy a terhesség ne következzen be.

És ez akkor is így van, ha tetszetős szakszavakkal próbálod a nemlétező igazadat ideharsogni.

2021. nov. 4. 10:27
 55/149 anonim ***** válasza:
65%

#54 "Egy férfit bármikor elkötnek, a nőnek 3 vérszerinti gyereket kell felmutatni, illetve 40 éves kort." - ezt a hülyeséget honnan veszed??? Tökéletesen azonosak a feltételek férfi és nő esetében.

(tudod, nem hátrány, ha az ember tudja, miről beszél)

2021. nov. 4. 10:34
 56/149 anonim ***** válasza:
57%
#54 "De. Az áldozatot előre kell meghozni - felelős fogamzásgátlás -, hogy ne kelljen abortuszra menni. " - ahogy már javasoltam, akkor te tedd ezt... ettől még az én szememben nem lesz jó tulajdonság, ha valaki "felelősségteljes" - de ezt is leírtam már...
2021. nov. 4. 10:37
 57/149 anonim ***** válasza:
6%

"Egyébként ha hiszed, ha nem, a férfi elköttetésével a nő elköttetése lenne pariban, lévén ez a kettő PROFILAKTIKUS beavatkozás..."

Kössék el azt, aki a leginkább nem akar gyereket.

Ha jól tudom, te bőven elmúltál 40, gyerekeid is vannak állítólag (amiben egyébként rohadtul kezdek már kételkedni, viszont nem megyek bele, miből jutottam erre), szóval nem is értem, miért nem vagy mèg steril.

Ja, az idei abortuszai már megvoltak a csodálatos párodnak? Gondolom, VIP kártyája van már neki...

2021. nov. 4. 14:17
 58/149 anonim ***** válasza:
85%

#57, bár a világon semmi közöd hozzá, de a páromnak eddig 0 db művi abortusza volt. Ha hiszed, ha nem, jól működik a fogamzásgátlója... 57 éves vagyok és nincs (HÁROM!!!) gyerekem.

"szóval nem is értem, miért nem vagy mèg steril." - ez a te problémád, ahogy az is, hogy te miben kételkedsz vagy miben nem, nem az enyém... nekem a párommal kell hasonló nevezőn lenni, nem veled... mi meg mindketten visszautasítjuk a "rendpárti, értékelvű, konzervatív, valláserkölcsi" gondolkodást. Ez egyben válasz az #50-es versenyző hitetlenkedésére is... bizony, szerencsére léteznek olyan nők, akik nem a felsorolt gondolkodási sémákkal bírnak, és még nem is "anyatípusúak"...

2021. nov. 4. 15:00
 59/149 anonim ***** válasza:
20%

"a páromnak eddig 0 db művi abortusza volt. Ha hiszed, ha nem, jól működik a fogamzásgátlója"

Ja, annyi ideje szedi, hogy már kirohadt a méhe tőle, valszeg szükség se lenne rá már, de eszegesse csak, úgyis mindegy, ha gyereket nem akartok.

(Tudjuk, kettő van a nőtől, akit a halálba üldöztél, és még ott se hagyod békében nyugodni.

Ha olyan boldog, nagyszerű életed lenne, nem ezen lovagolnál 20-30 év elteltével, szóval mégis van valami rohadt nagy jelenkori traumád, vagy az egész sztori csak a fejedben létezik.)

2021. nov. 4. 15:55
 60/149 anonim ***** válasza:
40%

"Ja, annyi ideje szedi, hogy már kirohadt a méhe tőle" - már várom, hogy mikor jelenik meg a puvblikációd a Lancetben erről az új mellékhatásról:))))

Egyébként meg erősen javaslom, hogy vegyél vissza a bunkózásból.

"szóval mégis van valami rohadt nagy jelenkori traumád" - kétségtelenül van, csak az itt teljesen offtopic... úgy hívják, hogy rendszerváltás... hihetetlenül gyűlölöm és megvetem az egészet. (na, most jó, hogy már ezt is tudod? Lesz mivel bunkóznod legközelebb is?)

2021. nov. 4. 16:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!