Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a nőnek lesz egy abortusza,...

Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?

Figyelt kérdés

A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.

Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...

2021. nov. 2. 17:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/149 anonim ***** válasza:
34%
#10, pontosan így van.... még ha ezt a magzatvédők képtelenek is tudomásul venni...
2021. nov. 2. 18:29
 12/149 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, mondjuk tény, hogy rossz a megfogalmazásod, a gyermektarha nem kockázat, hanem áldozat. Tehát mondjuk én úgy írtam volna a kérdésed, hogy "A férfi nagyobb _ÁLDOZATOT_ vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni. Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni.."
2021. nov. 2. 18:56
 13/149 anonim ***** válasza:
88%
Aki úgy áll hozzá, hogy a gumi elrontja a szexet, és inkább abortusz legyen, mint gumi, az kötesse el magát. Amennyiben nem vagy allergiás a latexre, a gumi 0 kockázatú, nem úgy, mint az abortusz. És ha neked elrontja, akkor gondoskodj máshogy TE a fogamzásgátlásról. Ami nem azt jelenti, hogy a nőt nyugodtan lehet tömni hormonokkal. Kb mindennel a nő egészsége van kockázztatva, míg a gumival senkié. Észkombájnok. Kellene nektek is egy jó adag ezekből ízelítőnek.
2021. nov. 2. 21:31
 14/149 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez nem kockázati kérdés. Sose nem is volt. Húzzál gumit. Persze, volt kiszakadt aztán rohantál az asszonykával esemény utániért is és Jajj mégis. Hát az pech. A törvény meg adott. A döntés az anyánál. Ez van.
2021. nov. 2. 21:46
 15/149 anonim ***** válasza:
16%

#13, kösz, de nekem NORMÁLIS párom van, soha nem szülne úgy, hogy én nem akarom... a gumit meg jobban rühelli mint én... abszolút fogamzásgátló-párti, többek között, mert tizedannyit sem kinlódik mellette a menstruációval, mint egyébként.

"Kb mindennel a nő egészsége van kockázztatva, míg a gumival senkié." - ja, csak a szextől megy el tökéletesen az ember kedve tőle... de ha ez SZERINTED az egészséges, lelked rajta... "észkombájn"... én mindenesetre inkább kihagyom az olyan partnereket és alkalmakat, ahol a gumi lenne az elvárt, csak úgy, mint az olyan partnereket, akiknek fontosabb egy embrió a párjuknál...

"Kellene nektek is egy jó adag ezekből ízelítőnek." - miből is? Gondolod, hogy ha forgalomban lenne férfi-fogamzásgátló, nem szedném?

2021. nov. 3. 00:24
 16/149 anonim ***** válasza:
19%
#14, " A törvény meg adott. A döntés az anyánál. Ez van." - attól függ, melyik döntés... a nőnek jogában áll a férfi ellenére is kihordani a terhességet és megszülni, a férfinak meg jogában áll az így viselkedő nőt gyerekestül kihajítani az életéből mindörökre. Akció-reakció...
2021. nov. 3. 00:41
 17/149 anonim ***** válasza:
100%
#16 valóban így van. De tovább menve ezekután a férfinak kötelessége gyerektartást fizetni. Következmény...
2021. nov. 3. 05:33
 18/149 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező gondolj bele, a gyerektartás összegéből mennyi gumit vehettél volna:-D
2021. nov. 3. 06:24
 19/149 anonim ***** válasza:
85%

#15, attól, hogy nem vagy jártas fogamzásgátló témában, csak maradj csendben. Többen megjárják vele hosszútávon, mint amennyi hasznot rövidtávon hoz. Többek közt én is szívtam vele (ciszták, extrém hormonális ingadozások stb), és leesne az a "férfias állad", amivel olyan könnyen osztogatod a jó véleményed a tablettákról, hogy még mennyien jártak rosszabbul is vele.

És egyrészt jó lenne férfi hormonális fogamzásgátló, de elsősorban arra gondoltam, hogy kaphatnátok ti az egész csomagból (abortusz, szülés, havi ciklus, foggátló stb), hogy egyáltalán elképzelésetek legyen ezekről.

És nem feltétlenül egy embrió fontosabb a nő párjánál az ilyen esetekben, hanem mondjuk a nő egészsége (lehetőség a későbbi gyerekvállalásra, mert nem csak fiataloknál fordul elő ilyen helyzet), saját mentális és lelki béke. Persze, az olyan egocentrikus, mint te, aki csak magadat veszed figyelembe a sztoriban, ebbe nem gondol bele, míg nők ezrei bizonytalankodnak a megtartsam vagy sem kérdésben pont azért, mert ők viszont komolyan (!!!) elgondolkoznak a páruk érdekein, és nem kizárólag a saját érdekeiket veszik figyelembe, akármennyire is vágynak gyerekre, vagy megtartanák.

Ez az, amitől maximálisan visszataszítóvá teszed magad látatlanba. Érzéketlen és számító vagy.

2021. nov. 3. 07:54
 20/149 anonim ***** válasza:
19%
#17, ja, csak akkor talán nem kellene arcokat vágnia hozzá az érintett hölgyeknek, ha az úriember igyekszik minimalizálni a saját veszteségét, és lesz belőle minimálbéres önfoglalkoztató... miért pont azzal lenne szolidáris és tisztességes az ember, aki az életében a lehető legnagyobb kárt okozza neki, ráadásul előre kitervelt módon??? Na erre nem tud egyetlen nő sem értelmes választ adni... Tudod, azért a férfi sem a "hülye" és "balek" kategória...
2021. nov. 3. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!