Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a nőnek lesz egy abortusza,...

Ha a nőnek lesz egy abortusza, akkor ő vállal kisebb kockázatot vele, mintha a férfi fizetné 18 évig havonta a gyerektartást, igaz?

Figyelt kérdés

A férfi nagyobb kockázatot vállal, mivel ha nem lenne gyerek, nem kéne gyerektartást fizetni.

Annyi pénzből pedig nagyon sok abortuszt el lehet végezni...

2021. nov. 2. 17:13
 121/149 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok megrögzött, beszűkült ahhoz, hogy egyből élből azt mondjam, NEM.

Átgondoltam előtte.

De nem győzött meg a gyògyszer, több okból sem.

(Felnőtt korban sem, de ha valaki saját döntés alapján szedi, szedje, ő dolga. Ha ráhatás, az már gáz.)

De nézzük fiatalon:

Már a szexuális élete kezdetén kizárólag a lányt terheli a felelősség, a lehetséges mellékhatások, az ő családját, majd később őt az anyagi teher, az állandó kattogás, hogy bevegye időben, stb, míg a fiúkáknak annyi jut, hogy kényelmesen teleélvezzék a pinát, mindenféle odafigyelés és felelősségtudat nélkül. Ezt már fiatalkorban megszokják, és a későbbiekben is csak a javakat veszik ki belőle.

Abszolút el van billenve a mérleg az egyik irányba.

Ennek a rosszabbik változata, mikor a fiúcskák (később pasik, férfinak nem akarom nevezni) annyira akarják élvezni az életet, mint a kisegér, aki minden lyukba belefér.

Valljuk be, 14-18 évesen nem gyakori a komoly, hosszú kapcsolat (van, aki később se tud megülni a valagán, sajnos elég sok.)

Na most a fiúnak/pasinak semmi tünet legtöbbször, ha ideteszi-odateszi, összeszed valamit, aztán továbbadja.

(Egy hosszútávú, monogám kapcsolatban nem ìgy áll hozzá az ember.)

A lány szenved a különféle nyavalyák miatt, miközben a sokszor hallott "Nekem semmi bajom" mondattal szembesül...

A doki közli, a partnert IS kezelni kell. Kiadás mindenképp garantált.

Fenti okra hivatkozva pasika közli, ugyan minek, ő aztán nem fogja, neki nincs baja.

És indul a 🏓 játék...

Elgondolkodtató, hogy egy lánynak mivel lehet jobban hazavágni a szexuális életét... 🤔

Persze, aki a fasz másik oldalán áll, annak könnyebb a döntés...

(Feltéve, ha nem szed össze mondjuk egy trippert, amit azért megérez az is, és hát nem túl kellemes... Mondjuk van, akit nem zavar, megéri....)

2021. nov. 7. 19:44
 122/149 anonim ***** válasza:
74%
"(Feltéve, ha nem szed össze mondjuk egy trippert, amit azért megérez az is, és hát nem túl kellemes... Mondjuk van, akit nem zavar, megéri....)" - szerintem pl. simán... milliószor inkább egy tripper vagy egy szifilisz, mint egy rossz szexuális tapasztalat... az előzőeket ugyanis az egyik kezemet a seggembe dugva is kikezelem... amíg a szexuális kudarc sokkal hosszabb ideig és sokkal intenzívebb módon fogja mérgezni az életemet... a mérleg nyelve meg szerintem pont azzal van elbillenve, hogy manaspág a csapból is a nő szexualításának kérdései, problémái folynak, a férfiak hasonló gondjairól tizedannyi szó sem esik. Pedig pszicho-szexuálisan a férfi legalább annyira sérülékeny, mint a nő...
2021. nov. 7. 19:56
 123/149 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt kár folytatni már ezen a ponton, mert annyira kitekert módon gondolkodsz, hogy elbeszél melletted bárki, egyszerűen lepereg rólad. Kár az energia ide. Legyél boldog, legyen mindneki az, éljen úgy, ahogy neki tetszik, de ez itt parttalan.
2021. nov. 7. 20:57
 124/149 A kérdező kommentje:
Ez aztán a kommentháború, végigolvasni is fárasztó volt
2021. nov. 7. 21:41
 125/149 anonim ***** válasza:
100%
" Legyél boldog, legyen mindneki az, éljen úgy, ahogy neki tetszik" - Ámen.
2021. nov. 8. 00:19
 126/149 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és le tudtál szűrni valami tanulságot?
2021. nov. 8. 00:20
 127/149 anonim ***** válasza:
0%

Csak a zárójeles részt sikerült értelmezni?

Ez elég cinkes....

2021. nov. 8. 07:08
 128/149 A kérdező kommentje:
Igen, azt a tanulságot hogy nem szabad senkit teherbe ejteni.
2021. nov. 8. 09:48
 129/149 anonim ***** válasza:

Nem neked írtam, hanem a 122-esnek.

De végülis neked igazad van, jobb vigyázni.

2021. nov. 8. 10:05
 130/149 anonim ***** válasza:
100%

#127, felületesen tetszel olvasni... Ez az összes többire válasz: "a mérleg nyelve meg szerintem pont azzal van elbillenve, hogy manaspág a csapból is a nő szexualításának kérdései, problémái folynak, a férfiak hasonló gondjairól tizedannyi szó sem esik. Pedig pszicho-szexuálisan a férfi legalább annyira sérülékeny, mint a nő.." És egyébként nem csak "pszicho-", ha jól rémlik a prosztata-daganat több embert érint évente, mint a női genitáliák daganatai, ehhez képest az utóbbiakról nagyságrendileg több szó esik, mint az előbbiekről. Többek között a fogamzásgátlók kapcsán való nyálverésekben is... holott az a vicc, hogy pont ebben is inkább kedvező a hatásuk, mert a méhtesti (nehezen felfedezhető) daganatok arányát csökkentik, a méhnyaki (szimpla cytóval simán diagnosztizálható) daganatok arányát meg némileg növelik ... a mai tudásunk szerint. Bár ez utóbbi valszeg azzal függ össze, hogy változatosabb nemi életet tesznek lehetővé. Bár ez megint ilyen "erkölcsi" kérdés, én magam a promiszkuitást inkább tartom pozitívnak, mint negatívnak.

Tudod, amióta az eszemet tudom, azóta rühelltem a klasszikus férfi-női szerepeket, és erősen bíztam benne, hogy mire nekem lesz családom, már végleg kihalnak az ezzel kapcsolatos elvárások... soha sem akartam olyan életet, ahol "a nő dolga a gyerekszülés és nevelés, a férfi dolga a család fenntartása" valamint "a férfi dolga a kezdeményezés, a nőé a választás", stb, stb, ismerjük ezeket a beteg sztereotipiákat... na ezek közé tartozik az "erős férfi és gyenge nő" is, meg az is, hogy "a férfiaknak fontosabb a szex, mint a nőknek"... Tehát én mindigis magában a kapcsolatban is, meg a szexben is kezdeményező nőket preferáltam, és azt biztosan állíthatom, hogy ezen nők többsége egyértelműen tabletta-párti.

2021. nov. 8. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!