Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?
"Mindenki szerint más a kisebbik rossz. Szerinted nagyobb tragédia, ha van egy gyereked valahol, akivel soha semmi dolgod. Szerintem a "kisműtét", melynek során megölik a gyerekemet, rosszabb." - azért kiváncsi lennék, hogy a "mindenki más"-ban hány férfi van... bár nem mondom, a férfiak között is vannak furcsa szerzetek, valaki írt is ki egy kérdést erről: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Na azt a férfit sem fogom megérteni egy másodpercig se, akinek fontosabb az "ő vére" embrió, mint a párja, párkapcsolata... azt meg egy másodpercig sem gondolom, hogy egy embrió eltávolítása ekvivalens lenne egy gyermek megölésével, sőt... tudod, egy tojás feltörése sem egyenlő egy csirke levágásával... se fizikailag, se lelkileg, sehogy se... (akkor se, ha "szemes" a tojás) Azt gondolom, hogy a gyermekvállalásnak egy pár TUDATOS döntésének kell lennie, az embrió csak lehetőséget teremt erre a döntésre...
Semmi egyenjogúságot nem kell itt b*sztatni.Ha nem akarsz gyereket tegyél gumit a farkadra.Ha úgy neked nem jó ott a jobb kezed.
Pont.
Ha valakinek csináltál egy gyereket akkor viseld a következményét.Agyilag is fel kellene nőni ahhoz,hogy felfogd a szex nem csak abból áll,hogy most nekem jó gumi nélkül ezért a nő meg majd megy abortuszra.
Igen KELLENE a nőnek is védekeznie.De ezek is idióták mind,úgy ahogy vannak.És ti is,mindenki az aki képtelen védekezni ÉS SAJÁT MAGÁT megvédeni attól,hogy egy életen át viselje egy 5 perces menet következményeit.
Aki hülye haljon meg,szokás mondani.Teljesen igaz,ha az a pasi öngyilkos akar lenni csak nyugodtan.A saját hülyesége volt.Ha egy nő teherbe akar esni se tud,ha te nem élvezel bele.De eddig eljutni már csak kb 90IQ pont felett lehet,úgyhogy kevesen fognak.. :D
Azért örülök, hogy vannak még normális pasik is, akik a védekezést (ha már nem akarnak gyereket) a saját kényelmük elé tudják helyezni.
Azért elgondolkodom, hogy gyárilag vagy ennyire önző és érzéketlen, vagy ez hosszú évek kemény gyakorlásának az eredménye #76.
Képzeld, ez nem háború, ellenséges oldalakkal és hasonló hülyeségekkel.
Az abortusz egészségügyi kockázatai gondolom neked nem mondanak semmit, és az, hogy ne kelljen gyerektartást fizetned előrébb való, mint a párod egészsége, vagy, hogy esetleg a későbbiekben, ha szeretne se lehessen gyermeke.
Gondolom, amikor megjönne a gyerekhez a kedved, és ő nem tudná neked megadni, otthagynád, mondván, hogy a szex nem csak az élvezetekről szól, hanem mennyire fontos (már ha a férfi akarja) a család, az utód a stb.
Nem szeretik a nők a gumit? Nagyszerű,fogj kezet egy ugyan olyan idióta,felelőtlen,nem törődöm nővel mint te vagy és akkor hátha neki klappolni fog,hogy abortuszra jár 1-2 havonta azért,hogy te pár percig jól érezd magad.
Remélem legalább nem egy szegény ördög vagy és tudod állni az abortusz felét,mert tudod nem csak az élvezetben osztozol,de a gyereket is te csinálod meg,annak aki hagyta ezt.Ez mindenhogy két ember melója egy azon f*szságon.
Havi 40.000 két részletben,2 (jó esetben) dolgozó idiótának megéri.Miért is köttetnétek el magatokat,ha már gyereket nem akartok,jobb mindig magadat sajnáltatni,jogokért vergődni és a másikra mutogatni,hogy mindenről ő tehet és tönkre teszi (az amúgy is szar,és jelentéktelen) életedet.
#77 "Gondolom, amikor megjönne a gyerekhez a kedved, és ő nem tudná neked megadni, otthagynád, mondván, hogy a szex nem csak az élvezetekről szól, hanem mennyire fontos (már ha a férfi akarja) a család, az utód a stb." - ha az embernek van gerince, ilyen eszébe sem jutna... egyébként áthúzott nulla az esély kb., hogy valaha is az anyaságot gondoljam a világ epicentrumának...
Egyébként elárulok neked egy titkot, nem csak a rohadt gumióvszer meg az abortusz van az alternatívák között... léteznek a szexet kevésbé romboló védekezési módok is...
Egy tartós kapcsolatban, ahol közös kassza van, ott természetesen az orvosi költségek is közösek, erre gondoltál már???
De azt nem érted, hogy ha nekem az abortusz a gyerekem megölését jelenti, akkor nekem ezt kell feldolgozni (a gyerekem megöléset) és nem egy embriócska kiszívását egy kisműtétnél? Aki bele akar zsarolni, hogy megöljem a gyerekünket, az attól a pillanattól nem a párom, és teljesen mindegy, hogy addig milyen fontos volt, mert onnantól nem fontos semennyire.
Mondjuk ez kb ugyanaz, "átkerült az ellenséges oldalra". De akkor onnantól aztán tőlem öngyilkos lehet. Igaz, én nem kérnék tartásdíjat és lemondatnám a gyerekről, de nem is vagyok 21 éves.
"Aki bele akar zsarolni, hogy megöljem a gyerekünket, az attól a pillanattól nem a párom, és teljesen mindegy, hogy addig milyen fontos volt, mert onnantól nem fontos semennyire." - OK... ez gyakorlatilag a tükörképe a fordított esetnek és a férfi hozzáállásának... "aki a tiltakozásom ellenére megtartja az embriót, az attól a pillanattól nem a párom, és teljesen mindegy, hogy addig milyen fontos volt, mert onnantól nem fontos semennyire." - mondjuk.
"Igaz, én nem kérnék tartásdíjat és lemondatnám a gyerekről" - nézd, ez egy abszolút tisztességes álláspont, ugyanaz, mint ha létezne a jogi abortusz, amit az előbb reklamáltam. Azért írjuk ide a pontosság kedvéért, hogy lemondani nem lehet, azt lehet, hogy nem nevezed meg az illetőt apának. (és akkor ebben a pillanatban esne neked az összes vérmami, hogy "igenis a gyereknek joga van tudni, ki az apja, mega tartásdíj neki jár, nem veheted el tőle, ha neked nem kell, utaltasd számlára, jó lesz az majd a gyereknek" stb, stb... hidd el, nem véletlenül kapok bubópestist tőlük...)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!