Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?
Figyelt kérdés
Mindenki szerint a legjobb döntés ha elvetetem őket mert még csak 20 vagyok és egyetemista. A párom már 34 éves és ő hallani sem akar róluk alig várja hogy elvetessem. Már azzal is fenyegetőzött hogy megöli magát ha nem vetetem el őket. Viszont nekem a lelkem már most belefájdult és egyfolytában sírok. Hogy tudom ezt feldolgozni? 1 hét múlva lesz a műtét.2021. szept. 12. 21:57
91/96 anonim válasza:
Hogy tudnak egyesek bedőlni egy ilyen vak is látja hogy kamu kérdésnek?
A tipikus 20 éves lány meg idősebb pasi sztori, ráadásul ikrek van a történetben, hogy fokozza az izgalmat.
Bár szerintem ti is tudjátok hogy kamu, csak kell valami inger az unalmas napokba...
92/96 anonim válasza:
Fúúú, de nem bírom azokat az embereket, akik mindent és mindenkit kamunak állítanak be. Hányszor voltam már én is lekamuzva meg kamuprofilozva facebookon is... Komolyan, miért van ez az ingeretek, hogy mindent kamunak meg kitaláltnak állítsatok be?
93/96 anonim válasza:
Szia kérdező. Hogy döntöttél végül? Ha nem szeretnéd ide írni nyugodtan megírhatod privátban is. Én is ikerterhes voltam de sajnos ők nem maradtak velünk 😢
94/96 anonim válasza:
#93 Nem fog írni, a kamuk nem szoktak, ők csak eltűnnek.
Bár némelyik csak azért is idebüfög valamit az ilyen hozzászólásra mint az enyém, mert azt hiszi ha rámcáfol akkor attól hihetőbb a kérdés.
95/96 anonim válasza:
#94 És mi van, ha nem kamu, és éppen próbálja feldolgozni a dolgokat?? Ne legyél már ennyire érzéketlen! Az én kérdéseimre is többször írták már, hogy kamu, pedig nem volt az. Attól, hogy veled nem történt ilyesmi, mással még megtörténhet.
96/96 anonim válasza:
senkinek sem tunt fel hogy a kerdezo eltunt? a mutet is megvolt mar ha minden igaz, akkor kamu hogy be se fer a kapun.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!