Terhes vagyok, de nem tudom megtartani! Mit tegyek?
Sziasztok
Védekezés mellett lettem terhes pozitívat teszteltem, de hiába hívogatom az orvosokat sehova nincs időpont január közepének hamarabb. El szeretném vetetni, mert egyedül albérlettel nem tudom vállalni. Ha kiesek a munkából fizetni se tudom a lakást. Kihez forduljak? Kétségbe vagyok esve nagyon. Már kisírtam az életemet.
Nálunk a sima állami szakrenelőben terhességmegállapításra nem kell időpontot kérni....Odamész, elmondod a bajod és kész.
De minimum 2 hetet várni kell attól számítva, hogy meg kellett volna jönnie a vérzésnek, mivel azelőtt úgy se látszik embrió és nem lehet elkezdeni a terhesságmegszakítást intézni.
Ez furcsa, elmondtad az időpont kérésnél hogy ez van? Mert nálunk ilyenkor soron kívül adnak időpontot a terhesség megállapításra (7-8 hetes korra, mert ha túl korán mégy, még nem állapítható meg az élő terhesség).
Mikor kellett volna megjönnie?
Nálunk is adnak sos időpontot ilyen helyzetben, erree fel vannak készülve.
De akkor menj sztk-ba
Sztkba lehet menni időpont nélkül is, max vársz. Kiveszel egy nap szabit, beáldozod erre.
De csak akkor menj, ha kb 6 hetes, azelőtt nem állapítanak meg élő terhességet, utána viszont tudod pörgetni a teendőket, bőven benne vagy a 12 hétben.
SZTK-ba, terhessegmegszakitashoz NEM KELL IDOPONT.
Odamesz, es varsz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!