Terhes vagyok, viszont nem szeretném megtartani a babát mert túl fiatal vagyok (17) és nem lenne meg az a biztos háttere! Hogyan működik az abortusz?
Mennyire fáj egy abortusz? Mennyi időt vesz igénybe? Hogyan működik?
Van a nőgyógyászhoz már hétfőre időpontom de fel szeretnék készülni hogy ott mit is csinálnak aztán majd a műtétnél? (Igen! Tudnak róla a szüleim)
Vártam, hogy mikor jönnek meg az abortuszellenesek.
Honnan tudod, hány éves a pasija? Lehet, hogy 17 éves gimnazista, hol talál munkát, mikor tele van az ország végzettséggel is rendelkező munkanélküliekkel?
Egy 17 éves terhes lányt hol a francna alkalmaznának diákmunkára?
Egy minimálbéres fizuból hogy fognak albérletet fizetni, megèlni és a babát eltartani?
Én sem vagyok abortuszpárti, de ez olyan helyzet, mikor nem nagyon van más megoldás.
Akkor a kérdésre válaszolva:
Nekem missed ab műtétem volt, de technikailag ugyanaz. Viszont előtte nem tudom, mit mond a védőnő.
Előtte kell vérvétel, EKG, hogy lehet-e altatni, nem lesz rád veszélyes. Altató orvos ad időpontot.
Itt kora reggel, 7-re ott kell toporogni a betegfelvételnél a nőgyógyászati osztályon. Előtte vizsgálat, de lehet, hogy ez csak missed abnál van. Kapsz egy szurit a méhnyakba, ami nem kellemes, és pálcikát (lamináriát) amivel kitágítják a méhszájat. Ez se kellemes, kicsit görcsöltem is, de nem elviselhetetlen.
Maga a műtét 10-15 perc. Befekszel, lábakat fel a kengyelbe, és elaltatnak. Ez injekcióval történt, kettőig tudtam elszámolni. Utána kint a folyosón felkeltett a nővérke. Ennyi. Semmit se érzel, nekem utána se volt fájdalmam.
Gondolom, a doki dönti el, hogy ki mehet haza aznap, nekem estére bent kellett maradni, reggel mehettem haza.
Utána a tampon, ülőfürdő és a szex pár hétig tilos.
A fogantatástól kezdve az egy élet . Ha elveteted akkor megölöd az életét. Ha megteszed ezzel együtt megölöd a lelkiismereted, vagy ha megmarad a lelkiismereted akkor életeden keresztül kísérni fog és bánni fogod hogy ilyen tettet hajtották végre.
Egyrészt azért a nők sokszor gonoszabbak a férfinál mert olik magzatukat és ezzel együtt lelkiismeretüket.
A te kezedben van az élet vagy halál
Utolsó ki kért hittérítést, ráadásul ilyen demagóg, hazug maszlagot? Senki nem öl meg senkit, főleg hogy a halál feltétele az élve születés, elég nehezen lehet megölni valamit, ami soha meg sem született. Megöli a lelkiismeretét?? 😅🤦🏻 Hat ezen jót röhögtem. Attól, mert te fanatikusan abortuszellenes vagy nem jelenti, hogy más is az lesz. Egyáltalán semmi garancia nincs arra, hogy a kérdező meg fogja bánni az abortuszt, sőt! Halkan megsúgom neked, hogy a nők többsége jól átgondoltan jut erre a döntésre és egyáltalán nem bánja meg! Úgyhogy akár be is fejezheted a hazudozást és a ferdítést. Rengeteg abon átesett nőt ismerek, egyetlen egy sem bánta meg, sőt mai napig jó döntésnek tartják.
Ráadásul hatalmas ötlet arra ösztönözni egy 17 éves, iskolába járó gyereket, hogy a büdös semmire, a szülei nyakára szüljön. Bravó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!