Nem velem történt,hanem egy ismerősömmel,de kiváncsi vagyok ti mit tennétek. 5 hónapos terhesen abortuszt tanácsolt neki az orvos,mert a babának lyuk van a szívén. Ő nem vetette el,most nem rég megszületett a kisfiú. Rengeteg vizsgálaton vettek részt,és a rettenetesen drága műtétet nem tudják kifizetni,lehet hogy belehal a baba. Ti elvetettétek volna 5 hónapos terhesen az orvos tanácsára,vagy ti is megtartottátok volna?
Ha így is, úgy is halálra van ítélve, akkor én követtem volna az orvos tanácsát. Főleg, ha tudom, hogy ki sem tudnám fizetni az életmentő műtétet.
2019. jan. 8. 19:05
2/15 anonim válasza:
El! Nem ér annyit, hogy egy baba abban az időszakban amíg él, szenvedjen, főleg ha nem vagyok milliomos, h tudjam fizetni a műtéteket. Sem az anyának, sem a gyereknek ez nem élet. :(
2019. jan. 8. 19:05
3/15 anonim válasza:
5 hónaposan már nem lett volna szívem hozzá, hogy elvetessem.
2019. jan. 8. 19:08
4/15 anonim válasza:
Hát nem ez a legjobb hely, hogy ezt megkerdezd. A magzatvedoknek pl tök mindegy, hogy miért vet véget a nő a terhességnek, ugyan úgy fröcsögik a hittérítő szetbeszeduket.
Én speciel nem tartanék meg úgy terhességet, ha a magzat szülés után meghalna, mert olyan rendellenessége van. A vegetalas meg nem élet.
2019. jan. 8. 19:10
5/15 anonim válasza:
Mindenképp megkérdeznénk egy másik orvost is, és ha ugyanaz a véleménye, akkor nyilván abortusz. Az élet meghosszabbítása lehet egy cél, de a szenvedés meghosszabbítása semmi esetre se.
2019. jan. 8. 19:19
6/15 anonim válasza:
El. Mi értelme van annak, hogy a baba rövidke életét a kórházban műtétekkel tölti? Ha túl is éli, vajon élhet-e valaha teljes életet? Nem tartanám meg, főleg ha előre tudom, hogy olyan műtétekre lesz szüksége amire nincs pénzem. A szívem szakadna meg, de sokkal jobban fájna heteken át látni, hogy már megszületett és szenved.
2019. jan. 8. 19:37
7/15 anonim válasza:
Milyen okos az ismerősöd. Na nem baj, majd tarhál a műtétre FB-on. Csak szegény gyereket sajnálom.
2019. jan. 8. 19:44
8/15 babyboom567 válasza:
Én nem tudom ti hol éltek, de az életmentő műtétekért magyarországon nem kell fizetni.Szomszédunk gyerekének lyuk volt a szívén többször műtötték,maga a műtétért nem fizettek. Az megint más dolog, hogy csomó vitamin,tápszer,steril szoba, fejlesztés stb stb, tényleg sok(de inkább éheznék, csak a gyerekemnek legyen jobb).
Műthető(szívbetegség), korrigálható(ajakhasadék, végtaghiány) rendellenesség esetén , nem csináltattunk volna abortuszt.Élettel össze nem egyeztethető rendellenesség esetén igen.
2019. jan. 8. 20:35
9/15 anonim válasza:
"Rengeteg vizsgálaton vettek részt,és a rettenetesen drága műtétet nem tudják kifizetni,lehet hogy belehal a baba."
Ez egy baromság. Magyarországon ilyen nincs. Bármilyen műtétet megcsinálnak ingyen, ha indokolt.
2019. jan. 8. 21:14
10/15 A kérdező kommentje:
Magyarországon műtenék a babát(mi Romániában lakunk). Hát nem tudom,sok pénzről volt szó..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!