Megtartanátok a babát?
Fiatal nő vagyok. Van egy 3 éves kisgyermekem.
Most újra tehebe esetem. Eddig szép és jó.
5 hetes terhes vagyok, de elhagytam a páromat. 1 hónapja kezdtem el dolgozni, szóval nem sok pénzt kaphatok.Nem szüleimnek szeretnék szülni még egy gyermeket akármennyire is támogatnak.
Páromnak nem akarom elmondani addig, hogy várandós vagyok még nem 100% hogy megtartom-e vagy nem. Úgyis az lesz mondva, hogy azért hagytam el, mert másé a baba. Pedig mind a 2 kicsinek ő az apja.
Tanácsokat szeretnék kérni az abortusz ellen és mellett, hogy ebben a helyzetben melyik lenne a jó döntés.
Amennyiben biztos vagyok abban, hogy külön utakon kell járnunk, mert együtt már nem megy, nem szeretjük egymást és a kapcsolat menthetetlen, akkor nem vállalnám a babát és nem is szólnék róla neki.
Most még el tudod magatokat tartani.. 2 gyerekkel nem tudod.
Sajnálom, de én az abortusz mellett voksolok.
Ha megtartod nincs más lehetőség, mint a nagyszülők vagy az apa, de mint írtad ezt nem szeretnéd. Pénzt nem, vagy csak alig kapnál...
Van munkád a gyermeked mellett, ez nagy szó. Kívánok sok erőt a továbbiakhoz!
(Ha elveteted, ne mondd el az apának.)
Úgy, hogy én nem akartam őt elhagyni. Vagyis nem így. Kaptam egy munkát amit elfogadtam és megmondta, hogy ő ilyen feltételek mellett nem akarja folytatni a kapcsolatot. Inkább lemond a kicsiről és rólam, mint folytassa a kapcsolatot.
Szóval inkább ő mondta ki, hogy vége mint én...
Milyen feltételek?? Hogy dolgozni kezdtél? A kicsiről pedig "kedves", de nem mondhat le. A gyerektartás fizetése kutyakötelessége.
Nem tartanám meg a babát és nem szólnék neki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!