Terhes vagyok, viszont nem szeretném megtartani a babát mert túl fiatal vagyok (17) és nem lenne meg az a biztos háttere! Hogyan működik az abortusz?
Mennyire fáj egy abortusz? Mennyi időt vesz igénybe? Hogyan működik?
Van a nőgyógyászhoz már hétfőre időpontom de fel szeretnék készülni hogy ott mit is csinálnak aztán majd a műtétnél? (Igen! Tudnak róla a szüleim)
Hagyjuk már ezt a fáradt albérleti dumát.
Kétféle nézet létezik a jogban is. Az egyik a Te általad képviselt, a másik pedig, hogy az élve születés pillanatától tekintjük embernek. Előtte az anya nélkül nem létezne.
A nő önrendelkezési joga érvényesül, fogadjuk már ezt el!
Az abortusz NEM gyilkosság, ha tetszik, ha nem! A halál feltétele az élveszületés, elég nehéz valamit megölni, ami meg sem született. Egy néhány hetes fejletlen embrió soha a büdös életben nem lesz egyenlő már megszületett emberekkel, lévén hogy se tudata nincs, se fájdalmat nem érez, röviden-tömören a nő méhe nélkül egyetlen másodpercig nem maradna életben, hisz magától még levegőt sem képes venni, ami alapvető életfeltétel.
Javaslom tehát, hogy a hülyeségek összehordása helyett inkább lapozz fel egy bioszkönyvet #12-#13 ...🤦🏼
14#
#13 vagyok, hát pont ezt gondolom én is, mi a gond akkor?
Az abortusz nem “gyilkosság”, az abortusz egy döntés.
A 12-es jó madárnak írtam, akié volt a 13-mas is, csak közben törölték a kommentjét, így elcsúszott a számozás.
te vagy az a " jó " madár.
Fogalmad sincs az egészről akkor mit okoskodsz. Darabokban szétszaggatva veszik ki a magzatot ..
Az egy élet és az élet kioltása gyilkosság.
Attol h elnézik neked és te mentegetözől mert nem látod azt hogyan teszik attól még nagyonis az.
Továbbra se sikerül felfogni, hogy a kérdés nem arról szól, hogy te, Gizike/Jóska egyetért-e az abortusszal vagy sem, hanem, hogy hogyan zajlik maga a folyamat.
Úgyhogy le lehet akadni erről, a különböző naturalista jelzőkről (szétszaggatott magzat, ami valójában sejtcsomó és tarsai), a kérdező valószínűleg végiggondolta a döntést és biztos nem volt könnyű meghozni.
#17 Nekem nincs fogalmam az egészről? :DD Mert neked a korlátolt, beszűkült beteg elméddel aztán biztosan van. :D Hűen tükrözi végtelen tudatlanságod a "szetszaggatott magzat" jelző is, hisz ugye kell vagy 2 db agysejt ahhoz, hogy az ember alapvető dolgokkal tisztában legyen, például hogy az abortusz nem gyilkosság és ha fejen állva pörögsz sem lesz az. Ahogy egy fejletlen embrió nem említhető egy lapon megszületett emberekkel. Elég szánalmas, hogy érvelni nem tudsz, a tényeket szigorúan mellőzöd és mindemellett még ki is kéred magadnak. Ha lenne egy minimális biológia tudás a birtokodban, pontosan tudnád, hogy egy embrió az abortusz pillanatában nem érez fájdalmat, nemes egyszerűséggel azért nem, mert nincs kellő mértékben kifejlődve!
Lehet nem az érzelmi zsarolós "jaj szegénykét szétszággatják, fúj gyilkosok" dumával kéne győzködnöd az embereket, hanem esetlegesen fellapozhatnád azt a bizonyos biosz könyvet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!