Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?
Itt most a (z a pszichopata, idióta, érzelmi zsaroló paraszt) párod nem lényeg, mit gondol. Csak te számítasz és a TE érzéseid, döntésed.
Az idő mindent meg fog oldani, most még biztos nagyon xar lesz egy ideig, lehet, szak segítséget kellene kérned a feldolgozáshoz. De mindenesetre tényleg a végső megoldást az idő ahogyan telik, az fogja meghozni. Reméem, mihamarabb túljutsz ezen a krízisen!
Egy féreg a párod! Gondolom ö is ott volt amikor megcsinálta azt a gyereket! Hogy védekeztetek?
Rákényszerit erre s te még ezek után vele maradsz..?!
Örökké bánni fogod!
Neked kell meghoznod ezt a döntést.
Sokat számít, hogy van-e aki támogasson. Egyik barátnőm is fősuli alatt esett teherbe, a szülei támogatják mindenben, a fia már tizenhárom. Még nem volt egy éves, amikor szétmentek az apával, akinek azóta másik családja van, a fiával nem törődik, a barátnőm meg még mindig fizeti a diákhitelt, amit jórészt a gyereke apja üzletébe fektetett bele annak idején.
A párkapcsolatot azért én mérlegelném, ha ilyen mértékben zsarol, nem vagy neki fontos :(
Fel a fejjel, nem lesz könnyű, bárhogy döntesz.
Amelyk kutya ugat,az nem harap!
Tapasztalatbol mondom! Sose fogja megölni magát,csak zsarolni probál! Velem is ezt csinálta,elhagytam. Él, virul semmi baja!
Ne félj, nem fogja. Annyit nem érsz neki, ha önmaga fontosabb :) Mondták már nekem ketten is, hogy megölik magukat, ha elhagyom őket. Mindketten élnek virulnak azóta is, pedig már 15 év eltelt :D
Ettől tényleg ne félj. Ha meg tényleg megöli magát, akkor egy hülyével kevesebb a bolygón ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!