Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?

Figyelt kérdés
Mindenki szerint a legjobb döntés ha elvetetem őket mert még csak 20 vagyok és egyetemista. A párom már 34 éves és ő hallani sem akar róluk alig várja hogy elvetessem. Már azzal is fenyegetőzött hogy megöli magát ha nem vetetem el őket. Viszont nekem a lelkem már most belefájdult és egyfolytában sírok. Hogy tudom ezt feldolgozni? 1 hét múlva lesz a műtét.
2021. szept. 12. 21:57
 51/96 anonim ***** válasza:
31%

#51 "Ha nem akartál gyereket, akkor miért nem sterilizáltattad magad?" - nem ismered az erre vonatkozó törvényeket? Egyfelől... másfelől te 20-30 évesen már el tudtad dönteni, hogy az egész életedben fogsz-e gyereket akarni, vagy nem? A harmadik, hogy miért csökkentené az ember a saját esélyeit a másik nemnél???

" De beledurranni azért nem volt az." - mintha egy bigott NANE-aktivistát hallanék... gondolod, hogy a nőknek nem ugyanolyan fontos a rendszeres és kielégítő szex?

De az egész első sorban elvi kérdés: semmiféle "kicsike babuka az már egy kis életke" fejletlen embrió nem lehet fontosabb az ember párjánál. párkapcsolatánál... Ha meg mégis az, akkor egy percig se csodálkozzon rajta, hogy az illető hogy fog hozzá(juk) állni... egy tuti, biztosan szakító ok...

2021. szept. 20. 08:50
 52/96 Derjaderja ***** válasza:
65%
Ne fogalmazz általánosságban. Ez csak a Te véleményed. Más elvárja a párjától, hogy a gyerekek legyenek számára a legfontosabbak, akár nő akár férfi.
2021. szept. 20. 09:06
 53/96 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező, remélem, hogy jól vagy. Akár hogy is döntsél, ide ne írd ki, mert szétszednek a hozzászólok. Minden jót neked.
2021. szept. 20. 09:11
 54/96 anonim ***** válasza:
75%
#54, "__ugye én úgy vagyok vele__, hogy mivel az ember a párját választja szabad akaratából, így a párkapcsolat megelőz mindenféle vérségit..." - igen, mint látható, ez az én véleményem. (meg feltehetőleg a Kérdező párjáé is, különben nem forszírozná az AB-t)
2021. szept. 20. 09:14
 55/96 Derjaderja ***** válasza:
64%

56. Akárhogy vagy vele, igazi nárcisz vagy. Nem azért, mert nem akarsz gyereket, hanem azért, ahogy írsz a nőről, szemlátomást fel sem fogva, ő milyen döntésbe kerül a közös szexetek miatt. Hogy mit jelent kioltani a testében keletkezett kis életet, aki félig a párja, félig ő. Annyira se foglalkozol ezzel, hogy megértsd. Gúnyolod a nőket.

Az ilyen pasik mint te, az egójuk ápolására keresnek párt, és csak magyaráznak szerelemről és szeretetről.

De hidd el, nem mindenki ilyen.

2021. szept. 20. 09:20
 56/96 anonim ***** válasza:
37%

#56, elkeserítlek, ez totál kizárt... bár tudom, milyen népszerű egyes körökben a Gyurcsók féle táv-pszichodiagnosztika... a magyam részéről én mindent megteszek, hogy nagy ívben elkerüljem a vallássérült, meg súlyosan konzervatív partner-jelölteket...

"Az ilyen pasik mint te, az egójuk ápolására keresnek párt, és csak magyaráznak szerelemről és szeretetről." - ezt a párom visítva röhögné ki...

"De hidd el, nem mindenki ilyen. Akkor újra "__ugye én úgy vagyok vele__," - ha elsőre nem lett volna egyértelmű...

2021. szept. 20. 09:27
 57/96 Derjaderja ***** válasza:
70%
58. Majd ha véletlenül terhes lesz, nem fog szegény visítva röhögni. Kívánom Nektek, hogy ez sose történjen meg.
2021. szept. 20. 09:29
 58/96 anonim ***** válasza:
60%
#59 volt már rá precedens az elmúlt évtizedekben... nem volt semmi gond, teljesen jól állt hozzá...
2021. szept. 20. 09:38
 59/96 Derjaderja ***** válasza:
99%
Akkor szuper, örülök, hogy megtaláltátok egymást.
2021. szept. 20. 09:42
 60/96 anonim ***** válasza:
35%
#61, hidd el, én is:))) Készült erről anno valami statisztika, amíg a férfiak 90%-nak a partnere az első, addig a nők 50%-nak a gyerek. Na, én azt a 40%-nyi férfit sajnálom valójában, akiknek be kell érnie az egyenlőtlen kapcsolattal, mert nem jut nekik más...
2021. szept. 20. 09:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!