Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?
40es, egy olyan alja ember hogy várja el hogy fontosabb legyen bárminél is, akinek nem volt annyira fontos a párja hogy gumit húzzon a kukijára? Az ilyennek semmi joga nincsen, főleg nem pattogni.
Volt joga választani, nem húzott gumit, onnantól fizessen szépen mint a katonatiszt
#45 a "féreg" jelző inkább azokat illeti, aki a másik nyakába erőszakol az illető által soha nem kívánt és vállalt kötelezettségeket. Miért olyan nehéz felfogni, hogy ha valaki nem akar gyereket - és ezt világosan meg is mondja - annak soha nem lesz öröm a gyerek, soha nem lesz az "élete célja és értelme"... Egyébként ha apád sem fizetett utánad soha tartásdíjat, akkor igazad volt, ha fizetett, akkor meg ő volt a hülye, hogy nem perelt be, ha tudta volna igazolni, hogy ő anno fizette a tartásdíjat, simán megnyerte volna a rokontartási pert.
Nekem meg a párom volt/van/lesz az első, ő meg egy normális nő, soha nem szülne a nyakamba olyan gyereket, akit én nem szeretnék.
#49 Ha meg mégis gyereket szeretne, max ott hagy, és éli a világát mással. Nagy dolog.
Amúgy az, hogy fizette a gyerektartást, amire kötelezték, nem jelenti automatikusan azt, hogy kötelezhető a gyerek a rokon tartásra, jogában áll megtagadni. Lehet persze pereskedni, de (pláne most) elhúzódik.
Szóval ha nem törődsz az esetleges gyerekeddel, te is járhatsz így.
"Ha meg mégis gyereket szeretne, max ott hagy, és éli a világát mással. Nagy dolog."- bizony, az lenne valóban a nagy dolog, mert ezzelmegint csak a párkapcsolata elé/fölé helyezne egy magzatot... de erre szerencsére nincs valódi esély.
" Lehet persze pereskedni, de (pláne most) elhúzódik." - ugyanez igaz a gyerektartásra is... simán, és teljesen jogkövetően elérhető, hogy a jogosult akkor lásson először egy fillért is, ha a gyerek már betöltötte az 1 évét... és így tök egyedül maradjon a legnagyobb kiadásokkal...
"Szóval ha nem törődsz az esetleges gyerekeddel, te is járhatsz így." - persze, ahogy holnap a fejemre eshet egy muskátlis láda is az 5.-ről... valójában aaz embernek jól kell megválasztani, hogy kitől függene nyugodtabban, a párjától, vagy a gyerekétől/szülőjétől... ugye én úgy vagyok vele, hogy mivel az ember a párját választja szabad akaratából, így a párkapcsolat megelőz mindenféle vérségit...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!