Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhességmegszakítás után...

Terhességmegszakítás után menstruáció? Ez normális, hogy enyhébb a vérzés? Ti mennyi idő után próbálkoztatok újra és mikor jött össze?

Figyelt kérdés

Sajnos 15 hetesen meg kellett szakítani a várandóságomat.

Utána minden rendben ment, 2 napig vérezgettem majd 3-4 nap barnázás és elmúlt. Voltam kontrollon is, orvos akkor már látta h volt peteérésem is és 1-2 héten belül meg fog jönni.

Meg is jött a mensim, viszont azt tapasztaltam hogy jóval enyhébb mint szokott lenni és sok volt benne a barnázás.

okt. 28. 13:36
 1/2 anonim válasza:
Nekem pl. hetekig tisztult még műtét után, sok-sok barna illetve véres vérzés volt, 6hétre jött meg műtét után, akkor már normálisan. Lehet neked még a mensivel ürül kicsit mert kevesebb ideig véreztél. Ne aggódj. Nekem azt mondták h ilyenkor szép tiszta lesz a méh, megújul a fala es konnyebben tapad majd meg a baba. Két mensit megvártunk és azonnal megfogant a kislányunk.:)
okt. 29. 06:43
 2/2 anonim válasza:

Nekem 6 hét után jött meg a mensim ( orvosi beavatkozásra volt szükség (13het +2 nap ) .

Nekem se jött olyan “ bő mennyiség “ mint amire gondoltam .

okt. 29. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!