Fel fogom tudni dolgozni valaha hogy nem tartottam meg az ikreimet?

Figyelt kérdés
Mindenki szerint a legjobb döntés ha elvetetem őket mert még csak 20 vagyok és egyetemista. A párom már 34 éves és ő hallani sem akar róluk alig várja hogy elvetessem. Már azzal is fenyegetőzött hogy megöli magát ha nem vetetem el őket. Viszont nekem a lelkem már most belefájdult és egyfolytában sírok. Hogy tudom ezt feldolgozni? 1 hét múlva lesz a műtét.
2021. szept. 12. 21:57
 31/96 anonim ***** válasza:
63%

Miért kell feltétlenül nyomorogni velük? Ha van segítsége miért is ne szülhetné meg őket..

Nem csak pasi van a világon aki anyagilag támogathat (sőt,a kérdező párjához hasonló féreg az utolsó aki megtenné,tényleg inkább meghalna,de védekezni nem volt esze..:D),a szülők és a barátok is mindig ott vannak.

Nálam pl lakott barátnőm miután megverte a párja.Hozzám nem mert beállítani a férgese,tudta hogy felszabdalom és feletetem a szomszéd disznóival,ha ide merészel jönni..

3 hónapja volt még hátra,megszületett a baba.Itt voltam neki segítségnek én.

5 éves volt a kicsi amikor anyagilag is úgy álltak,hogy saját lábra tudtak állni,ő se volt több 21 évesnél.

Már egy évesen is bölcsődébe lehet hordani a babákat,nem katasztrófa.Hamarabb megszokják a közösséget.Óvodába pedig mehetnek ha szobatiszták 3 éves kor körül,vissza lehet állni dolgozni,gyerek mellett ha van segítség be lehet fejezni az iskolát is..

2021. szept. 14. 14:40
 32/96 anonim ***** válasza:
59%

(mármint 21 volt amikor terhes lett.)

De a kérdezőnek kell tudnia,hogy ő el tud-e vállalni nem is egy,hanem kapásból két gyermeket.

Se az abortuszra,se a gyerek vállalásra nincs jogotok passzívan vagy agresszívan rábeszélni.

Gyereket vállalni nem csak egy gondolat,vagy egy pillanat kérdése.Érezni is kell,hogy te meg tudsz-e bírkózni mindennel.Terhesség,szülés,csecsemők ápolása és ellátása,türelmed lesz-e,egyáltalán akarnád-e egy gyerek köré építeni ilyen fiatalon az életed..

Hiszen amint egy baba megszületik minden onnantól ameddig fel nem nevelted róla szól.

Kap-e rendes ételt rendszeresen,vannak-e tiszta és időjárásnak megfelelő ruhái,egészséges-e,tudod-e állni a gyógyszereket ha beteg,iskoláztatni,nevelni,tanítani arra amiket mástól úgysem tudna..

Nagyon sok minden szól a gyerek vállalás mellett ÉS ellen is.

2021. szept. 14. 14:45
 33/96 anonim ***** válasza:
38%

31

Hát igen...itt kezdődik a felelős gyerekvállalás. Majd anyámék meg a barátok(?!) etetik meg ruháztatják őket.

A kérdező pont annyira volt felelőtlen mint a pasi, azért ezt ne feledd

2021. szept. 14. 15:09
 34/96 anonim ***** válasza:
38%
Majd a kérdező családja eldönti, nekik ez belefér l-e. Nyilván fontos szerepük van a döntésben, hogy elvezesse-e vagy nem.
2021. szept. 14. 15:12
 35/96 anonim ***** válasza:
65%

Mert neked ahhoz mi közöd van,hogy én vagy bárki más kit etet és mire költi a pénzét?

Ha én a pasi helyett akartam költeni és vigyázni rájuk akkor azért ő miért lenne felelőtlenebb anya? Nem a nyakamra szült ő sem.

Elvállalt egy gyereket,szar helyzetbe került,ezért mint jó barát ott voltam mellette,mert ott kellett lennem.Soha nem volt bennem semmi olyan,hogy majd akkor vissza kérem a pénzt később,vagy jó lenne ha már megszabadulnék tőlük mert terhet jelentenek..

A szüleim is ugyan így tettek volna velem,mert ez nem egy szívesség,nem egy olyan dolog ami miatt bárkinek szégyenkeznie kellene.Szeretet,család,barátság.Sokszor erősebbek és össze tartóbbak ezek a kötelékek mint bármelyik házasság.

Voltak olyan ismerőseim is akik mint egyedülálló anyák költöztek össze.Könnyebb volt mindent fizetni,elég nagy volt a lakás,és a két gyerek sem volt egyedül,volt kivel játszaniuk mindig.

Nem mindig az a f*sza,ha egy amúgy gyereket se akaró f*szkalap jár haza némi pénzel,és még a gyerekre is undorral néz,mert nem is akarta azt.

2021. szept. 14. 15:24
 36/96 anonim ***** válasza:
68%

És akkor mivan, ha megöli magát? Nem fogja, egyébként, de ezzel sakkban tud tartani.

Az ilyeneknél én mondjuk inkább attól félnék, hogy engem öl meg.

2021. szept. 15. 10:38
 37/96 anonim ***** válasza:
26%
Nézd Kérdező, az én exem megtartotta anno a terhességét hasonló körülmények között... úgy nagyjából minden érintett jól megszívta. Ha valaki a "majd, ha a karjában tartja, majd megenyhül" című mocsokkal akar etetni, annak egy percig se higyj. És ha van benned tisztesség, ne tartsd a markod apaságiért meg gyermektarháért, ne mást szívass meg a saját, egyedül meghozott döntésedért.
2021. szept. 17. 20:16
 38/96 anonim ***** válasza:
68%
Mer te nem dönthettél volna úgy, hogy gumit húzol?
2021. szept. 17. 20:34
 39/96 anonim ***** válasza:
62%

"És ha van benned tisztesség, ne tartsd a markod apaságiért meg gyermektarháért, ne mást szívass meg a saját, egyedül meghozott döntésedért."

Nem is tudom az ilyenek hogy jutnak el egy nőig egyáltalán.Sok legalja bármilyen disznóval beéri.

Ketten hoztátok meg a döntést.Mindig ketten hozzátok meg.

Te nem húzol gumit,a nő nem szed fogamzás gátlót.Te elvárod az abortuszt,a másik fél a felelősségvállalást.

Két olyan ember,olyan felelőtlen mamlasz kerül össze akinek elvárása van a másik fél felé,de esze hogy megelőzze az első sorban SAJÁT MAGÁNAK okozható. kellemetlenségeket arra nincs.

Könnyű a másikra mutogatni.

Te miért nem húztad ki,ő miért nem vetette el.Hát,mindkettőtök válasza az,hogy mert nem akartam.

És mindkettő jogos.

Te nem akartál védekezni,de megtartani se: fizess öcsém,lett egy kölyköd.

Nő nem akarta elvetetni: most már fel kell nevelni.minden eszközzel ami csak van,mert már onnantól a gyerek számít.

Egy ilyen embernek végleg nem nézném az érdekeit,ha nem akarsz gyereket tegyél gumit a pöcsödre.

2021. szept. 17. 22:00
 40/96 anonim ***** válasza:
31%

#39 "Te nem húzol gumit,a nő nem szed fogamzás gátlót.Te elvárod az abortuszt,a másik fél a felelősségvállalást." - na ja... ennnek ugye egyenes következménye, hogy ha ő mégsem megy AB-ra, akkor én meg nem vállalok semmiféle felelősséget sem... Így tökéletes egyenjogúság van, egyikünk sem hódol be a másik elvárásainak...

"Nem is tudom az ilyenek hogy jutnak el egy nőig egyáltalán." - hát úgy, hogy vannak még normális értékrendű, korrekt nők is, akiknek fontos az igazságosság is, nem csak a Nagy Szent Anyai Ösztön... és a párjuk fontosabb nekik, mint egy fejletlen embrió.

2021. szept. 18. 03:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!