Ma lesz abortuszom, félek, hogy rosszul döntöttem….?
#128, csinálj magadnak még egy profilt, próbáld pontozni magad, és ha sikerült, utána nyiss arcot... #129, összelapátoltad a legidiótább közhelyeket, amivel közelében sem jársz az igazságnak... a normális nőket egyáltalán nem vetem meg, ha megvetném, nem lenne negyed százada párom...
Egyébként meg a téma nem én vagyok, hanem _a párja akarata ellenére_ a terhességet megtartani akaró nők. (akiket viszont tényleg megvetek...)
De főleg az, hogy a Kérdező a lehető leghelyesebben és legerkölcsösebben döntött, amikor az abortuszt választotta a saját helyzetében.
“összelapátoltad a legidiótább közhelyeket, amivel közelében sem jársz az igazságnak”
Milyen közhely??? Mind az örökbeadàst mind azt, hogy megtartott az exed egy szàmodra nem kívánatos magzatot, tudtommal saját magad írtad le, nemde?
#135 "1.anyja bár megszülte, de örökbe adta, tehát eldobta magàtól"
2. " Na ez a kettő valószínűleg lelkinyomorékká tette, és azóta megveti a nőket"
Ehhez képest a valóságban szülőanyámat őszintén sajnálom, hogy nem volt képes megrendszabályozni a saját elvetemült anyját, akinek az aláírása kellett volna az abortuszához.
A nőkkel a világon semmi bajom, több évtizede boldog párkapcsolatban élő hetero férfi vagyok.
Amit valójában nem vagyok hajlandó tolerálni egy percig sem, azok a nem egyenrangú kapcsolatok. És hát, ha egy szülő beleugathat a lánya abortuszába, az bizony nem egyenrangú kapcsolat... ahogy az sem, ha a nő a férfi kárára dönthet egy terhességről. A valláserkölcsök meg aztán végképp nem. Ez a valódi kép, amit meg kellene érteni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!