Ma lesz abortuszom, félek, hogy rosszul döntöttem….?
Ne haragudj #95, de amit írtál ("Egyébként szerintem aza nő, aki a párja akarata ellenére is megtart egy eleve nem tervezett, védekezés mellett bekövetkező terhességet, az egyéb aljasságra is képes..."), az emeletes marhaság.
Tehát ha véletlenül összejön egy gyerek, és a nő nem akarja megölni (kockáztatva a saját egészségét, és esetleg, hogy nem lehet több gyermeke), akkor az egy aljas dög, mert a férfinek nem buli a gyermek nevelés.
Mi van akkor, ha anyuka úgy dönt, hogy a férfi menjen a francba, felneveli egyedül is a gyereket?
Nekem van ilyen kolléganőm, megegyezett a pasival, hogy nem kell tőle egy fillér sem neki, még a társaságára sem tart igényt, de cserébe ő sem keresi később sem őt, sem a gyereket, ha már ennyire nem kellett neki. Mindenki menjen a maga útján...
Ja, hogy az úgy már nem buli, mert a nő kellene, csak a gyerek nem, mert az kötelességgel járhat...
De szep egy kolleganod van! A gyereknek nem lesz apja. Grat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!