Ma lesz abortuszom, félek, hogy rosszul döntöttem….?
48-as: Ha vállalod, hogy a következö 18 évben havi 200 000 Ft-ot (illetve az inflációt követve megfelelö összeget) átutalsz a kérdezönek, akkor lenne oka megtartani a babát, de így nem. De ha TE átvállalod az anyagi részét, akkor meg tudja tartani, habár még igy is nagy megterhelés lenne neki, de legalább nem kellene a gyereknek nyomorogni.
Ha NEM VÁLLALOD, akkor meg maradj csöndben és ne akard más életét megszabni!
#54, na akkor eggyel több ok rá, hogy a magzatvédők csendben maradjanak...
(egyébként ez nem jellemző, van, ahol egyből van időpont, a helyek többségénél meg pár hét...)
Én az örökbeadás megfontolását javasoltam a kérdezőnek, aki bizonytalan volt. Mivel tudom hogy talán ez az egyik egyetlen olyan terület ahol nagyon sok elhivatott emver dolgozik ma is, mivel követem az örökbe.hu oldalt évek óta.
De a többiektől újra kérdezem: miért írjátok le hogy jó döntés az abortusz? Miért nyilvánítotok véleményt ilyen vehemenciával? Miért SZURKOLTOK azért hogy legyen abortusz? Nektem ez miért jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!