Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ma lesz abortuszom, félek,...

Ma lesz abortuszom, félek, hogy rosszul döntöttem….?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, 3 éve fogamzásgátlót szedek, mégis terhesen maradtam, 9 hetes vagyok, nincsen munkahelyem, egyetemista vagyok, a szüleim nem támogatnának ha megtartanám, tisztán kifejezték, a párom nem akarja a kisbabát, ő lett volna az egyetlen aki segítségével ment volna a terhesség és a kicsi jó körülmények közötti felnevelése, amíg én is munkába tudnék állni. Viszont, határozottan tiltakozik ellene, nem akarja, el is hagyott. Én szeretném, mármint tudom, hogy nem tudnám megcsinálni egyedül, és szenvedést okoznék a kicsinek is csak, apa nélkül, támogatás nélkül nőne fel, nem a legjobb körülmények között, de nagyon rosszul élem meg, hogy el kell vetetnem. Mégis, mindent összevetve emellett döntöttem. Ma van időpontom, és szörnyen félek, hogy rossz döntést hoztam.

2021. jún. 30. 11:41
 111/137 anonim ***** válasza:
65%
Neked apukám a guminő való!Annak nem lesz méhtartalma!
2021. júl. 15. 09:18
 112/137 anonim ***** válasza:
28%
#110, semekkora, alfa sem vagyok, ahogy béta sem... az egalizmus talaján állok. De azt roppant szánalmasnak tartom, hogy már az is szörnyülködést vált ki, ha egy férfi képes megvédeni magát egy nő túltengő anyai ösztönének rá hátrányos következményeitől. Ha egy nő elvárhatja egy férfitól, hogy legyen képes uralkodni az ösztönein, akkor egy férfi is elvárhatja a nőtől - ezt hívják egyenjogúságnak.
2021. júl. 15. 09:19
 113/137 anonim ***** válasza:
25%
#111, köszi a javaslatot, de nem szorulok rá. Van párom... hála az égnek nem csak olyan nők vannak, akiknek az anyaság a mindenek fölötti legfőbb célja... és nem fontosabb számukra anyának lenni, mint társnak.
2021. júl. 15. 09:22
 114/137 anonim ***** válasza:
67%

Azzal nincs gond, ha nem akar a férfi gyereket. Tök egyszerűen megoldható, nem kell lefeküdni a nővel, és akkor még véletlenül sem csúszhat be a gyerek. Vagy ahogy a 111-es mondta, ott a guminő.

De azért erős, hogy aljasnak tartod a nőt, ha szeretné megtartani a nem tervezett gyereket, csak mert te nem tartasz rá igényt, vagy hátrányba kerülnél egy egyértelműen több törődést, gondoskodást igénylő gyerekkel szemben.

Remélem a párkapcsolataid elején ezt rögtön tisztázod a későbbi félreértések elkerülése végett, hogy ha teherbe esik, és esetleg meg szeretné bármi miatt tartani, akkor egy rohadék, aljas nőszemély, és te azzal a lendülettel lelépsz az életéből, amiért ő lesz a hibás, mert te csak védekezel a "túltengő anyai ösztönei rád nézve hátrányos következményeitől", az egyenjogúság nevében.

2021. júl. 15. 09:25
 115/137 anonim ***** válasza:
28%
"Tök egyszerűen megoldható, nem kell lefeküdni a nővel, és akkor még véletlenül sem csúszhat be a gyerek. Vagy ahogy a 111-es mondta, ott a guminő." - na elmentek ti a sóhivatalba... a szex alapvető létszükséglet, mindkét nemnek. Pont ez a lényeg, hogy egyetlen átkozott vallás istene meg egyetlen babika sem uralkodhat egy ember életén. Ezt hívják szabadságnak.
2021. júl. 15. 09:45
 116/137 anonim ***** válasza:
23%
#114, természetesen csak olyan nőkkel vállalok fel kapcsolatot, akik szerint ugyanúgy aljassán az egyoldalú gyerekvállalás, ahogy szerintem is. Untig elég volt az életben egyszer megszívni...
2021. júl. 15. 09:51
 117/137 anonim ***** válasza:
60%

Tehát a szex jó - az esetleges baleset nem jó.

Szexelni kell, végül is lelki kapcsolat nélkül hivatásossal is lehet, szóval megoldható ez is. Mondjuk onnan biztos, hogy nem fognak mindenféle gyerekkel kapcsolatos kellemetlenséggel zaklatni, hiszen az sem biztos, hogy tőled van.

Ha találsz is egy nőt, aki most nem akar gyereket - de a szex neki is jó - nics rá garancia, hogy a két szép szemedért elvetesse, ha véletlenül becsúszik, csak mert neked nem kényelmes - tehát bármikor lehet belőle egy aljas rohadék...

Ez nem szabadság, hanem egoizmus. Mindenek felett te, meg a férfi jogaid. A nő meg szégyellje magát, ha egyedül is bevállalja a gyereket, mert apa nélkül fog felnőni...

Az, hogy esetleg a dologhoz két ember kell, mert ugye egyedül nem olyan egyszerű teherbe esni, és esetleg "apuka" két három aljas rohadékot is hátrahagy, mert nekik fontos volt a gyerek, fontosabb, mint az aktuális pasi, nem számít, mert a férfi jogok nem sérülhetnek... Ja, és a szex jó...

2021. júl. 15. 09:56
 118/137 anonim ***** válasza:
67%
#116 honnan tudod, hogy ha véletlen teherbe esik, nem gondolja meg magát?
2021. júl. 15. 10:07
 119/137 anonim ***** válasza:
43%

#117, ha hiszed, ha nem, a nők is azért szexelnek, mert az jó nekik... a véletlen balesetek megoldása pedig a terhességmegszakítás, nem az, hogy megszivatom a páromat...

"Ha találsz is egy nőt, aki most nem akar gyereket - de a szex neki is jó - nics rá garancia, hogy a két szép szemedért elvetesse, ha véletlenül becsúszik, csak mert neked nem kényelmes" - nem az a döntö, hogy most akar-e gyereket, hanem az, hogy mit gondol az igazságosságról és az etikáról... hogy csak a nőknek követel egyenjogúságot, vagy magától értetődően ott is követeli, ahol perpill a nők vannak előnyben... lásd reprodukciós jogok és környéke...

2021. júl. 15. 10:17
 120/137 anonim ***** válasza:
65%

Értem én, hogy savanyú a szőlő, mert ezek szerint van egy gyereked, akit nem akartál, és fáj, hogy a volt nőnek nem voltál annyira fontos, hogy a kényelmedet előtérbe helyezze. Megesik. Főleg ha még gyerektartást is kell fizetned.

A nő ezek szerint nem változtathatja meg a véleményét, csak akkor jó ha ugyanazt gondolja az igazságosságról és az etikáról, mint te, és amibe már nem fér bele az aljasság.

Még akkor sem, ha a továbbiakban nem vár el tőled semmit, nem tart rád igényt, nem kéri, hogy támogasd, sőt hagyd békén őket a francba, meg lesznek nélküled, mert szembesülnöd kell vele, hogy nem is vagy olyan értékes, mint gondoltad, mert a gyereket választotta helyetted.

2021. júl. 15. 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!