Hogyan döntenétek?
Ne ítélkezzetek kérlek, tanácsért fordulok hozzátok!
Egy 4 éves stabil kapcsolatban élek, most terveztük őszre az összeköltözést. Néhány hónapja felfedeztünk egy új fogamzásgátló módszert a párommal. Mivel hormonmentes, úgy döntöttünk, h kipróbáljuk(nem szeretném részletezni a módszert) . A méretválasztás miatt nőgyógyásszal is konzultáltam. Sajnos nem sokkal azután, h elkezdtük használni, pozittívat teszteltem. Először megijedtem a helyzettől, de alapjába véve örültem neki. A párom, viszont teljesen elutasította a baba lehetőségét, nem akar még 4-5 évig apa lenni és ezt határozottan kijelentette. Igazából választás elé állított, h őt választom, vagy a babát?? Megmondta, h nem fog róla tudomást venni, ha megtartom, tehát biztosan egyedül maradnék vele.
Az én helyzetemről annyit lehet tudni: van egy stabil, jól fizető munkám, de a gyesem nagyon alacsony lenne azok alapján, ahogy kiszámoltam a mostani fizumhoz képest. Jelenleg albérletben lakom és a tulaj nem engedné meg, h ide hozzak még egy gyereket, mivel az előző kapcsolatomból, már van egy nagyobb gyermekem. Másik albérletet is kellene keresnem, de 1 gyerekkel is kihívás volt találnom. A párkereséssel is nagyobb hátrányban indulnék és a minőségi életet se tudnám biztosítani a gyerekeknek. Ráadásul a munkám több műszakos, ezt nem tudnám tovább végezni, ha gyed után vissza szeretnék menni, max egy könnyített, 1 műszakos munkára, fele ennyi pénzért.
Gondolom, most a hormonok is közre játszanak, de hihetetlen erősnek érzem magam, nagy késztetést érzek, h mindent feladjak ezért a csöppségért.
Nincs senki segítségem sajnos, a szüleimre már nem számíthatok.
Mit tennétek a helyemben?
#159 "Ez a pasi azonnal kuka lenne nálam, nem csak a gyerek miatt." - apró szépséghiba, hogy ebben a kérdésben a Kérdező (nő) kuka a pasinak, ha a terhesség mellett dönt. Amit abszolút meg tudok érteni, nem nagy etvasz normális nőt találni, aki soha, semmilyen körülmények között sem tenne semmiféle embriót a párja elé... pont, ahogy nekem is sikerült.
#160 " gyerektarha (franc tudja, ez mit jelent)" - hogy is mondtad? "ikunuku ".... akkor súgok, a gyermektartás neve a közhasznú szlengben.
"képtelen felfogni, hogy nem mindenki gyerekfóbiás" - hát nekem úgy tűnik, hogy a Kérdező párjának tök hasonló a véleménye a becsusszanó babikákról, mint nekem. De ezt meg a magzatfanatikusok képtelenek felfogni, nekik minden férfi csak "berezelt"... na, ez tényleg beteges, a valóság teljes tagadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!