Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Gáz, ha nem jutok el az első...

Gáz, ha nem jutok el az első trimeszterben a védőnőhöz?

Figyelt kérdés
Van ennek bármi negatív következménye?
2024. júl. 8. 11:15
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
36%

Nem.

En 16 hetesen mentem elsore.

Elony az h kevesebb agybajt hozz rad ha nem normalis a vedono. 🤣

2024. júl. 8. 11:20
 2/47 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz kiskönyved. Anélkül sok helyen macerásabb genetikai UH-ra és vérvételre menni. Érdeklődj a kórházadnál/magán egészségügyi szolgáltatódnál, hogy mi a teendő, ha nem lesz meg a kiskönyved.
2024. júl. 8. 11:21
 3/47 babyboom567 ***** válasza:
72%

Mivel ő adja a kiskönyvet, és az már kell a 12.heti genetikához, elég gáz.Az lesz a negatív következménye,hogy 6 évig kell majd benne a"kapcsolatban",és ha sz@r természetű védőnőt fogsz ki,mindenért cse...szegetni fog.

Mi az oka,hogy nem akarsz/tudsz menni?2 ok elfogadható,1.kórházban fekszel,de ekkor is érdemes vele beszélni telefonon.2. nem tudod,hogy terhes vagy.

2024. júl. 8. 11:22
 4/47 anonim ***** válasza:
19%

1 vagyok. Nekem nem volt gondom h nincs. Utolag beirtak amit kellett. Egesz terhesseg alatt akkor 1x voltam nala. Szules utan 1x mentem le hozza majd mondtam h ne keressen van a gyerekorvos mellett vedono majd o intezi amit kell.

Tenyleg csak akkor gond ha a vedonod egy agybajos piszkalos noci ...

Az enyem orult h legalabb velem nem kell foglalkoznia.

2024. júl. 8. 11:30
 5/47 A kérdező kommentje:
Nem kell a genetikaira a kiskönyv, és a labor is beutaló alapján megy. Szabin van a védőnő, aztán mi utazunk el, és kb már csak a genetikaira érünk haza :D Nőgyógyásznál voltam már kétszer, úgyhogy gondolom csak nem húzhatják rám, hogy veszélyeztetem a magzatomat :D Azt gondoltam, hogy már csak a 12 hetes UH leletemmel mennék a védőnőhöz. A korom miatt magas rizikóbesorolást kaptam, így a terhesgondozást azt hiszem, amúgy is a nőgyógyász csinálja hivatalosan.
2024. júl. 8. 11:33
 6/47 babyboom567 ***** válasza:
83%
Akkor ilyenkor illik felhívni a helyettesét, és közölni, hogy létezel, tudsz róla,hogy menned kell, megkérdezed mikor jön vissza a szabiról,és megüzened,hogy mikor fogod felhívni a nyaralás alatt.Nagyon megkönnyíted a következő 6 évedet, ha látja rajtad az együttműködési szándékot.
2024. júl. 8. 11:45
 7/47 A kérdező kommentje:

Jól érzékelem, hogy vannak, akik félreértelmezve a jogszabályokat törvényi kötelezettségnek gondolják rohanni a védőnőhöz kiskönyvért? (Minden támadó szándék nélkül kérdezem, csak némi kioktató stílust véltem felfedezni egyes válaszokban.)

Esetemben egyébként nem hiszem, hogy

a védőnő személyes sértésnek fogja venni, ha nem találkozunk csak augusztus elején. Nem az a típus. Viszont van olyan kolléganője, akire köszönöm szépen, nem vagyok kíváncsi. Akkor ha nem kell gyakorlatilag semmihez a kiskönyv, én nem fogok rohanni :)

2024. júl. 8. 11:55
 8/47 anonim ***** válasza:
74%
A kiskönyv mindenhez kell,és annak az egyik oldala a beutaló mindenhová.Kell a kiskönyv,úgyhogy menj csak el a helyetteséhez.
2024. júl. 8. 12:20
 9/47 anonim ***** válasza:
44%
Végülis max nem kapsz anyasági támogatást, amúgy nem értem egy telefont megejteni miért olyan megterhelő
2024. júl. 8. 12:28
 10/47 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó, most írta a kérdező, hogy vannak beutalói! Nekem is az orvosom kiírta a beutalókat, nem a kiskönyv volt az.
2024. júl. 8. 12:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!