Mennyire fog leszúrni a védőnő, ha kimaradt az első trimeszteri vérvétel?
3 hétig beteg voltam, a háziorvost is egy hét volt mire sikerült elérni. Most vagyok 13+4 hetes kismama. Ma lett volna az utolsó lehetőségem vérvételre menni, ami csak csütörtökönként 7-8-ig van, de 7.50-kor még 20 kismama állt előttem, nekem pedig indulnom kellett, mert a férjem addig tudott vigyázni a nagyobb gyerekre.
Tudom, tudom, kifogásnak hangzik, de baromira idegesít, hogy mennyit kell küzdeni, hogy el lehessen intézni valamit az egészségügyben. Félek, mit fog szólni a védőnő, hogy nem mentem el.
Kérj hához vérvételt. Szerintem minden városban van aki vállal ilyet(talán a házi orvos tud segíteni telefonszámmal).
Kijön leveszi a vért a beutalóval elviszi és kész. Persze ennek van díja de megéri.
Hat max csunyan nez, de istenem, nem jutottal el, ez van. Buntetest nem fogsz kapni.
Egyebkent egyik vizsgalat se kotelezo, csak erosen ajanlott.
Viszont nyugodtan megcsinaltathatod most is a vervetelt, nem artana tudni, hogy mi a helyzet. En maganban csinaltattam ezt is, gyereket vittem magammal, mert nem tudtam hova rakni. Viszont direkt ezert mentem maganba, 1 percet se kellett varnom az idopontomra, a fiam konkretan az olemben ult, mikozben levettek a vert, ezt is hagytak.
Úgy, hogy jövő héten már nem leszek az első trimeszterben, és csak csütörtökönként vesznek kismamáktól vért.
Végigcsináltam egy terhesgondozást már, tudom, hogy mi vár rám, ez most nem jött össze. Teherbeesés előtt csináltattam egy teljes kivizsgálást, valószínűleg ezalatt a 3 hónap alatt olyan drasztikus romlás nem történt, hogy veszélyben legyen a babám. És a többit magánban szeretném megoldani, mert agglomerációban az egészségügyi szolgáltatás egy hulladék. Nem szeretném babysitterre bízni a gyerekem, a férjem pedig nem tud ennyi szabit kivenni, ahány terhesgondozási vizsgálat van.
Ezaz...😂
Azert ennyire nem kell tultolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!