Első trimeszterben antibiotikumot lehet szedni?
Sajnos valamit nagyon elkaptam a 4 éves ovis kisfiamtól. Neki is láz, csúnya köhögés, fülgyulladas, mindent okozott. És mire ő jobban lett, én lettem beteg. Betöltött 10.hétben vagyok, 2 napja szenvedek nagyon. Holnap reggel megyek orvoshoz. Lázam nem volt (csak egy enyhe 37 fokos megemelhedett hő..tudom, tudom ez a terhességtől is lehetne, de én éreztem hogy hőemelkedés kerülget-szerencsére nem ment fejjebb). Ellenben nagyon csúnyán köhögök, fáj a torkom, szájpadlásom, érzem a füleimet, szinte ömlik az orrom-amikor nincs épp bedugulva🙄 és fájdogál a fejem. Szóval olyan mint amikor az agyamig vagyok takonnyal és egész nap csak vonszolom magam. Rég voltam már ilyen beteg. Hétfő estére lettem rosszul, de persze semmir sem vettem be. Aki kapott első trimeszterben antibiotikumot leírná a tapasztalatait?
(Én erre már biztos kérnék normál esetben)
Köszönöm! Rendben!
Még a kisfiam inhalátorát fogom bevetni szerintem salvus vizzel. Én is elkerülnék mindent, csak hát borzalmas. Remélem hétvégére jobban leszek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!