Ha a védőnő kiállítja a kiskönyvet háziorvos nélkül végig lehet csinálni az első trimesztert?
Figyelt kérdés
Lehet minden vizsgálatot magánban csináltatni az elején anélkül, hogy háziorvos látna?2024. jan. 2. 11:32
1/29 anonim válasza:
én 2 terhességet vittem végig háziorvos nélkül.
2/29 anonim válasza:
Egyszer se látott a háziorvos. Sztk-s terhesgondozáson minden vizsgálatot elvégeztek, mellette meg jártam magánba is.
3/29 anonim válasza:
Igen, én sem voltam háziorvosnál.
4/29 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Most vagyok 11 hetes, elvileg hívnom kellene a háziorvost, vérvételre is el akar küldeni, viszont megmondom őszintén a genetikai ultrahang előtt nem szeretnék semmi ilyesmit, ezek ráérnek utána is?
5/29 anonim válasza:
4!
Az első trimeszterben is kellene labor... erre nődoki is adhat beutalót. Nekem ezt a 12 hetes uh-ra vinnem is kellett.
6/29 anonim válasza:
Értem, akkor szerintem holnap felhívom. Csak utálom a vérvételt :D
7/29 anonim válasza:
Az egész terhességem alatt egyszer látott háziorvos,akkor pecsételt,plusz mért egy db vérnyomást,16 hét körül és ennyi. Első trimeszteri vérvételt nőgyógyász írta ki mindkét terhesség elején,a többit a terhesgondozó adja itt,de itt a terhesgondozóba nincs első trimeszteri vérvétel például,16 hét körülkörül adják az elsőt. Legalább is az elsőnél nem volt. Pedig mindenhol máshol látom,hogy van. Most vagyok 16 hetes.
8/29 anonim válasza:
7es nekem van a kiskönyben első trimeszteri vérvétel, szóval számítottam rá, csak olyan hamar elértem a 11. héthez :D
9/29 anonim válasza:
Ekg-t csinált a háziorvosom, illetve lepecsételte és aláírta a kiskönyvem.
A beutalókat és minden mást terhesgondozáson kaptam.
10/29 anonim válasza:
Én csak azért mentem háziorvoshoz bele írja magát a kiskönyvbe plusz egyszer felfaztam terhesség alatt akkor látott és ennyi.
Ami bele van írva a kiskonyvbe beutaló vérvételre azzal szoktam menni és ami fel van sorolva trimeszterenként azokat kérem plusz vcs meghatározás és ennyi.
Magánba járok el "általános vérképet" nézetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!