Ha a védőnő kiállítja a kiskönyvet háziorvos nélkül végig lehet csinálni az első trimesztert?
8#-as. 7# vagyok. Igen,van,nekem a magándokim írta ki az elsőnél és most a másodiknál is,7 hetesen voltam mindkettőnél. A többi beutalót a terhesgondozó adja itt,van aki itt is a kiskönyvet használja,de ahhoz is kell itt pecsét a háziorvostól. Terhesgondozóba egyszerűbb,előre megkapom egybe készen a beutalókat,belgyógyászatra-ekg-ra is.
De nekem olyan a háziorvosom alapjáraton is,hogy sürgős császár és komplikáció után,amikor már a kórházba vénás vas kellett egy héten át,mert úgy kivéreztem,transzfúzió is felmerült. Ezután hazakerültem és nagyon rosszul voltam heteken át,ez pont a nyári szabadsága volt a nőgyógyászomnak,ezért a házidokit hívtam,hogy esetleg lehetne-e egy vérvételt nézni,mert csak nem javulok,nem bírok felkelni sem olyan gyenge,erőtlen vagyok,nagyon alacsony vérnyomással és nem javul,csak rosszabb,akkor a válasza az volt,hogy majd várjam meg hogy visszaérjen szabiról a nőgyógyász és ő kiír. :D Úgyhogy feleslegesen nem rohangálok hozzá terhesen sem,csak ami muszáj.
14es vagyok. Én például terhesgondozóba külön nem járok. 1x voltam mert a vérvételrol atkuldtek oda 2 órát álltam sorba, reggel 7től.🥲
Néha a védőnő is fura eset...terhességem elején pár dolgot nem említett utána meg számon kérte tőlem. De azóta minden oké vele.
Nalunk a haziorvos csinalta az ekg-t es irt is valamit a kiskonyvbe, de egyszer voltam nala emiatt es ennyi.
Minden mas vizsgalatot maganban csinaltattam, a verveteleket is. A kiskonyvben benne van, hogy mikor milyen vervetel kell pl, mindig azt vittem es azalapjan csinaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!