Háziorvoshoz is el kell menni az első trimeszterben?
Figyelt kérdés
Már voltam vérvételen, fogászaton és belgyógyászatra is van időpontom. Védőnő azt mondta, hogy háziorvoshoz is elmehetek ha akarok, a nőgyógyász már nem emlékszem mit mondott, hogy el kell e menni vagy nem.2016. máj. 2. 14:09
1/7 A kérdező kommentje:
Beutalókat a nőgyógyász adta nekem meg továbbra is ő fogja ezért nem tudom így el kell e menni a háziorvoshoz.
2016. máj. 2. 14:13
2/7 anonim válasza:
nem kell. az egyszeri anyaságihoz csak 4szer kell a védőnőhöz menni, és nem kötelező se a fogászat se a háziorvos se semmi más.
3/7 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy van egy rész a kiskönyvben amit a háziorvosnak kell kitöltenie, meg ekg-t is csinál.
4/7 anonim válasza:
Neked felesleges hiszen van beutalód a belgyógyászhoz, ott fognak csinálni neked EKG-t. Nekem az EKG miatt kellett mennem hozzá, mert ő csinálta.
5/7 anonim válasza:
Ha kapsz beutalót vérvételekre meg belgyógyászhoz, akkor szerintem sem kell. Irigyellek, én állandóan alig értem utol a háziorvosomat. A második trimeszterben így konkrétan elmaradt a vércsoport vizsgálat. Nem lett belőle semmi, a háziorvos sem hozta szóba, meg én sem később.
6/7 anonim válasza:
Csak akkor kell hàziorvos terhesség alatt, ha táppénzre mész vagy pl. Fàj a torkod, köhögsz.
7/7 anonim válasza:
Nekem kell, de csak azért, mert a nőgyógyászom másik kerületben van, így ő mindig küld egy levelet a házi orvosomnak, hogy milyen vizsgálatokra kell beutaljon, tehát tőle kapom a beutalókat. Nekem az EKG-t is ő csinálta, de ha van beutalód a nőgyógyásztól, akkor Neked nem kell menned hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!