Kismamák. Köztetek volt aki első trimeszterben sokat kellett egyen?
Első trimeszterben nem változott a súlyom mert sokat hánytam, és hol volt hol nem volt étvágyam. Amikor elmúlt a rosszullét akkor nagyon el kezdtem hízni.
176 magas vagyok.
indultam 95 kg-al
és most vagyok 115 kg és még van 12 hetem hátra.
:(
En az elso babaval ettem rengeteget, foleg a terhesseg elejen. Az oka az volt, hogy leraktam a cigit kozvetlenul a pozitiv teszt utan es evessel tereltem el a figyelmemet. Mukodott, de hiztam is sokat, hiszem joval tobbett ettem, mint elotte, nah meg mindt amennyi indokolt volt. Vekony voltam, igy annyira nem erdekelt.
Soha nem emelyegtem, nem hanytam, ez sem tartott vissza.
A masodik babanal sem voltam rosszul, normalisan ettem, ahogy elotte es nem is hiztam az elejen. (Masfel kilot a 20. hetig, ugyanugy vekonyan kezdtem.)
A harmadik terhessegemnel viszon sokat emelyegtem, valamivel jobb volt a helyzet, ha ettem egy picit. A 11. hetig hiztam egy kilot, szoval az sem volt veszes. (Sajnos utana elment a baba.)
De a kerdesedre valaszolva: a terhesseg nem indokol sokkal tobb kaloriabevitelt, talan 200-300 kcal indokolt a baba miatt pluszban, mint elotte. Ugyhogy nyilvanvaloan aki joval tobbet eszik, mint szokott, az hizik is tobbet, mint amennyi indokolt.
De azert felni ettol nem kell, le lehet adni szules utan, de az a legjobb, ha megtalaljuk az arany kozeputat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!