Volt valakinél olyan tünet az első trimeszterben, hogy nem csak a kajáktól volt rosszul, hanem színektől, formáktól (tárgyak esetében), az addig nagyon kedvelt hobbitól?
Ami nálam előfordult pl.: a falszíntől émelygés, amit előtte nagyon szerettem; az adventi koszorú látványa felkavarta a gyomromat.
Eféle tüneteket nem olvastam még sehol. :)
11hkm
Ezzel én is így vagyok!
A kedvem is nagyon rossz. Senkihez és semmihez nincs kedvem!
De a kérdésedre válaszolva: igen, ránézek valamire, tárgyakra, amik a szobában vannak..rosszul leszek tőlük.
Társaságba sincs kedvem menni, nem tudom mennyire normális.
Érdekes dolgokat írtatok... :D
Ezek a hormonok tényleg játszanak az emberrel. Én pl. imádom a lakberendezést, egy csomó DIY dolgot csináltam itthon, de most a gondolattól is rosszul vagyok. Ha meglátok egy lakberendezési cikket a fb-on, rosszul vagyok tőle. Nem tudom megfogalmazni, hogy mit érzek pontosan, de nem esik jól. Remélem, a második trimeszterrel elmúlnak ezek a tünetek, mert szerettem a hobbimat! :)
Volt egy kaspóm, amit szintén nagyon bírtam. Kidobtam, mert a látványától felfordult a gyomrom. Tudom, nem lett volna muszáj a kukában landolnia, de akkor ott jó ötletnek tűnt... D
Ilyen nekem is volt. :)
Én eleinte a fürdőszobai/kozmetikai cuccok illatàt nem bírtam.
Ha kezet mostam a szappannal, ha mosogattam, ha tusoltam, hánytam.
Már mondtam a férjemnek, h lègyszi, tusolj csak sima vízzel, mert büdös vagy :D
Aztán ahogy vasaltam és szállt fel a vasalógőz, attól is. A kiteregetett ruhák illatát sem bírtam.
Parfümöt 3 hónapig nem használtam, de nem is kellett, mivel otthon feküdtem..
Aztán jöttek a kajaszagok.
Semmi kajaszagot nem viseltem el, még kenyeret sem tudtam enni több hónapig, az is büdös volt!
De volt olyan is, h 1-1 színtől, tárgytól, napfénytől lett hányingerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!