Hogy lehet kibirni az éhgyomri vércukorvételt az első trimeszterben?
Citromlé? Sok helyen engedik hogy citromot facsarj abba a lötyibe.
Egyébként elhiszem, hogy rossz, én nem voltam hányós de még úgyis hányingerem lett tőle.
A kérdező nem a cukorterhelésről ír, hanem az első trimeszteri vérvételről, amire szintén éhgyomorra kéne érkezni.
Szerintem az orvosoddal kéne beszélni erről. Hogy őszerinte az a jobb, ha végighányod az odautat a laborba, vagy nem alszol fél éjszaka, vagy ha megeszel 3 szál ropit. Szerintem az utóbbi a jobb, de minimum tudjon róla az orvos, mert minimálisan befolyásolhatja az eredményeket.
Cukorterhelésre ugyanez vonatkozik, bár annál már kevésbé jellemző a reggeli rosszullét. Nyilván befolyásolja az eredményt kicsit, de ha ezen múlik, hogy elvégezhető-e a vizsgálat, akkor végezzék el így, mint sehogy.
Én ettem előtte. Szép is lett volna 11 órára (így kaptam időpontot) éhgyomorral menni.
Csak a cukorterhelésekre mentem éhgyomorral, de oda 7-től lehetett menni időpont nélkül.
8
Az megvan, hogy a teljes vérképek része az éhgyomri cukor ellenőrzése..
Amúgy a cukorterhelésed később jó lett?
Mett a tüneteid jelezhetik a gdm-et is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!