Több pozitív terhességi teszt után,hívtam a nőgyógyászati rendelőt, ahová járok,és május 2.-ra kaptam időpontot, ami azt jelenti, hogy akkor már a 10. hétben leszek. Kicsit aggódom, hogy nem gond-e, hogy csak akkor fog látni doki? Nem kések semmivel?
Hány éves vagy?
Én hívnám újra hogy terhességmegállapitasra lenne szükség, általában arra be lehet jutni viszonylag hamar, bár orvos függő.
Ha oda nem, mennék random dokihoz sztk-ba.
Ha akarsz nifty tesztet csináltatni vagy 35 felett vagy, kell menned genetikaira, akkor későn vagy. A niftyre a vért 10. Héten veszik majd 12.en uh.
A háziorvos is terhesség tényével küld nagylaborra amivel meg a védőnőhöz tudsz menni.
Tőle kapod a kiskonyvet ami kell csokhoz, babaváróhoz pl.
Ha téged egyik sem érint, akkor jó 10. Héten is menni ha bírod ideggel addig.
8. Butaság. Ha nincs gond, egyáltalán nem fontos hamarabb nemmi.
A Nifty esetében a 10. hétTŐL lehet vért venni, de minél közelebb van a 12. héthez, annál biztosabb, hogy elegendő magzati dns van a vérben, egyáltalán nem érdemes elsietni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!