Több pozitív terhességi teszt után,hívtam a nőgyógyászati rendelőt, ahová járok,és május 2.-ra kaptam időpontot, ami azt jelenti, hogy akkor már a 10. hétben leszek. Kicsit aggódom, hogy nem gond-e, hogy csak akkor fog látni doki? Nem kések semmivel?
én elmennék korábban 🙂 akár egy másik dokihoz
ha kombinált tesztre is küldenek, nekem pl 8-10 hetesen kellett mennem vérvételre egy magán klinikára, ahova hetekkel előtte célszerű időpontot kérni
meg aztán ha 10. héten terhességmegállapítás, akkor nem sok időd marad a kötelető 1. trimeszteri vizsgálatokra elmenni
ráadásul nem rossz tudni korábban, h jó helyen tapadt-e meg, stb
33 évesen nem hiszem, h sima genetikai uh-t kérnek csak
vagy kombit vagy nifty/prena amit sztem egy alapos nőgyógyász kérni fog
Kombinált teszt szart sem ér, Niftyhez 12. héten vesznek vért. Időben van. Felesleges idegesiteni a kérdezőt, bár ő már túl van a vizsgálatokon, de más ha olvassa, ne legyen már benne para.
Sokan azt hiszik, hogyha elrohannak 5-6 hetesen, akkor biztosabban megmarad a baba. Hát nem. Sajnos 9-10-11 hetesen is eltűnhet a szívhang, semmire nem garancia ha pozitív teszt után rohan az orvoshoz valaki. Arról nem is beszélve, hogy 6 hetes kor előtt nincs is szívhang, addig meg nincs terhesség. Ha később fogant mint közép idő, akkor meg 7-8 hetesen lesz szívhang alapból.
Nekem 6+0 volt már szívhang
És méhen kívülit jó kizárni korán, de mindenki maga dönti el
Sztem 10. hét az késő
Legalábbis nekem 8 hetesen már vért vettek kombinálthoz (min 1 héttel korábban ide jelentkezni kell), volt kiskönyvem és legközelebb már csak a 12. Hetire kellett mennem
Én mai fejjel 7. Héten mennék terhességmegállapításra
Persze 9-10-11 is elmehet a baba, de 12-13 is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!