Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesgondozás kötelező?

Terhesgondozás kötelező?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,de orvoshoz nem jutok el. 1,5-2 hónap múlva lenne időpont, amikor már az első fontos vizsgálatokrol lemaradok. Van utana értelme menni?
2020. szept. 1. 18:02
 81/93 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs azzal, ha erre négy nap után sikerült rájönni. Másban biztos ügyesebb vagy
2020. szept. 4. 15:21
 82/93 anonim ***** válasza:
100%
🤣 Jaj Te kis naiv..
2020. szept. 4. 15:31
 83/93 anonim ***** válasza:
85%

Csak tudnám minek kellett ide kérdést kiírni?

Minden válaszodból süt, hogy itt mindenki ostoba, bezzeg te egy kicseszett zseni vagy.

Te is x-elhetnél akár.

2020. szept. 4. 15:34
 84/93 A kérdező kommentje:
A saját kérdésemnél? Ez olyan mintha átjönnél hozzám vitatkozni, aztán azt mondanád, hogy unod már a velem való beszélgetés, menjek el :)
2020. szept. 4. 15:55
 85/93 anonim ***** válasza:
85%

Tőlem maradhatsz,csak akkor viseld a válaszokat.

Ez nem az otthonod, hanem egy mindenki számáda elérhető weboldal. Nem te döntöd el, ki, és mikor ír ide.

Amilyen felfuvalkodott válaszaid vannak, gondoltam akár léphetnél is innen, már csak azért is mert tojsz te mindenki válaszára, neked itt senki nem segítség.

2020. szept. 4. 16:09
 86/93 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar senki. Csak jeleztem, hogy senki nincs kötelezve semmire.

Örülök mindenkinek :)

2020. szept. 4. 16:15
 87/93 anonim ***** válasza:
73%
Te,amúgy miért munkaidőben ontod itt a hülyeségeidet?
2020. szept. 4. 17:02
 88/93 A kérdező kommentje:

Ezt én is kérdezhetném.

De hogy kérdésedre válaszoljak, a munkaidőm rugalmas, mivelhogy háztartásbeli vagyok. Nyugodtan köss bele ebbe is. De mielőtt kérdeznéd, ragyog a lakás, vacsora az asztalon, gyerek mindjárt a fürdőben.

2020. szept. 4. 18:47
 89/93 anonim ***** válasza:
71%
Te nem akarod ezt a gyereket? Ha ne adj Isten, beteg lesz, akkor hogy számolsz el a lelkiismereteddel? Vagy akkor lemondasz róla?
2020. szept. 4. 20:14
 90/93 A kérdező kommentje:
Nem mondok le róla. Szerintem inkább az mondd le róla, aki egy rossz down ultrahang után elveteti. Én nem tenném.
2020. szept. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!