Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesgondozás kötelező?

Terhesgondozás kötelező?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,de orvoshoz nem jutok el. 1,5-2 hónap múlva lenne időpont, amikor már az első fontos vizsgálatokrol lemaradok. Van utana értelme menni?
2020. szept. 1. 18:02
 61/93 anonim ***** válasza:
74%
Neki felesleges bármit írni. Borzasztó makacs ember.
2020. szept. 3. 20:29
 62/93 A kérdező kommentje:
Ki cáfolta meg, hogy a sok óriás bébi nem a vitamintól van? Talán akiknek érdeke vitamint eladni? Nyilván tiszta véletlen, hogy manapság sorra jönnek a bébi elefánt nagyságú babak.
2020. szept. 3. 20:33
 63/93 anonim ***** válasza:
80%
Jajjj kérdező. Senki nem mondta, hogy végig kell szedni. Engem a 24. heten leállítottak róla mert jó volt a verkepem. Aztan már csak folsavat, vasat, d vitamint szedtem. Meg magneziumot, de csak ha keményedtem.
2020. szept. 3. 20:38
 64/93 anonim ***** válasza:
80%
De amúgy ez megint hogy jön ide?!
2020. szept. 3. 20:38
 65/93 anonim ***** válasza:
78%

Bocs kettőnk között nem én vagyok az aki nem járt valamit körül. Nem en vagyok az aki itt picsog gyártja a szar kifogásait miért nem akar/ vicc kategória miért nem tud orvoshoz menni. Nem én vagyok az aki ősanya dumát tolja és gondozatlan terhességet szeretne végig vinni vetélések után. Remélem az otthon szülés is megfordult a fejedben 😉 teljesen puritán mód mint a szép régi időkben.

Nyílván nem a hasunkra csapva vágtunk bele férjemmel a 3.babába.

Nyílván mérlegeltünk, körbe jártuk a dolgot. Megvitattuk az orvosaimmal, és ha csak az egyik is azt mondja nem ajánlja nyílván nem fogok belevágni.

34 - 34 hónap lesz a gyerekeim között, még csak nem is pár hónap vagy 1 éven belül jöttek.

A bélgyulladásaim meg terhesség után is ugyan úgy vannak,de jelenleg 1 éve tünetmentes voltam. Csak halkan súgom, hogy az előre hozott cukorterhelés okozta a mostani gyulladást.

Én teszek azért, hogy a lehető legjobb kezekben legyünk,hogy szoros nyugodt megfigyelés alatt legyünk, és ehhez még csak több 100 ezreket sem kell kifizetnem. Szerencsés vagyok mert az orvosom a családunk barátja.

2020. szept. 3. 20:49
 66/93 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes 1 ismerősöm van, akinek tényleg nagy babája született, a többinek teljesen átlagos. Ez a gondolat feltehetőleg pont olyan nálad mint a "nem hajlandóak megvizsgálni sztk-ban". Te eldöntötted fejben, hogy márpedig ez így van, és kész. Azért ez már súlyos.
2020. szept. 3. 21:06
 67/93 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, az óriásbébik előbb lesznek a szarul tartott gdm diéta miatt.
2020. szept. 4. 13:14
 68/93 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Fentebb azzal lettem vádolva, hogy az általam tartott, kórházban kapott gdm diéta szar. A lányom azonban a maga 3240 grammjával nem volt éppen óriásbébi.
2020. szept. 4. 13:20
 69/93 anonim ***** válasza:
73%
Ok, kerdezo. Ne menj orvoshoz.
2020. szept. 4. 13:52
 70/93 anonim ***** válasza:
87%
LOL. Majdnem 4 kib@szott napja megy a vita, de eszedbe nem volt még elcammogni egy ügyeletre, vagy egy rendelés végére beülni.. 👏
2020. szept. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!