Terhesgondozás kötelező?
Bocs kettőnk között nem én vagyok az aki nem járt valamit körül. Nem en vagyok az aki itt picsog gyártja a szar kifogásait miért nem akar/ vicc kategória miért nem tud orvoshoz menni. Nem én vagyok az aki ősanya dumát tolja és gondozatlan terhességet szeretne végig vinni vetélések után. Remélem az otthon szülés is megfordult a fejedben 😉 teljesen puritán mód mint a szép régi időkben.
Nyílván nem a hasunkra csapva vágtunk bele férjemmel a 3.babába.
Nyílván mérlegeltünk, körbe jártuk a dolgot. Megvitattuk az orvosaimmal, és ha csak az egyik is azt mondja nem ajánlja nyílván nem fogok belevágni.
34 - 34 hónap lesz a gyerekeim között, még csak nem is pár hónap vagy 1 éven belül jöttek.
A bélgyulladásaim meg terhesség után is ugyan úgy vannak,de jelenleg 1 éve tünetmentes voltam. Csak halkan súgom, hogy az előre hozott cukorterhelés okozta a mostani gyulladást.
Én teszek azért, hogy a lehető legjobb kezekben legyünk,hogy szoros nyugodt megfigyelés alatt legyünk, és ehhez még csak több 100 ezreket sem kell kifizetnem. Szerencsés vagyok mert az orvosom a családunk barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!