Nem adtak időpontot terhesgondozásra a kórházban, azt mondták, menjek máshova, mert nincs már szabad időpont. (Voltam már náluk többször is korábban. ) Mondhatnak egyáltalán ilyet? Nem kötelező ellátniuk?
Ha budapesti vagy, elmennék másik sztk-ba. Hippokratészi eskü....
A biztonság kedvéért az eredeti helyről kérnék valamilyen papírt, hogy lássák, elirányítottak. Ha létezik ilyen..
Igen többnyire ez történik ha az ember "ingyen" orvost akar. Várni kell mindenre, sokszor heteket is egy pl. 12 heti ultrahangra aminél fontos, hogy akkor történjen amikor de a 18 hétre lehet adnak. Minden előtt hetekkel be kell jelentkezni vagy beletörődni, hogy várni kell. Szemészetre egyébként pl. átlag 3 hónapot.
Magánban az ultrahang előtt 2 nappal kértem és kaptam időpontot és a terhesgondozás szintén ugyanez pedig népszerű az orvosom. Tudom, hogy nem mindenki teheti meg de sok kellemetlenségtől kíméli meg magát az ember. Ha pedig nagyon fontos, akkor főleg szóba se jönne nálam az sztk, kórház és társai mert kiborító a helyzet sajnos. :/
Sajnos nem vagyok pesti, és az egyetlen sztk sem a saját falumban van.
Az a kórház mondta ezt, ahová tartozom, és ahol már többször is voltam.
Amúgy a telefont is 3 nap csörgetés után méltóztatták felvenni. Sőt sokszor melléteszik a kagylót fél órákra (ezt láttam is, amikor bent voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!