12 hetesen volta utoljára ultahangon. Jövő héten kell mennem akkor leszek 18 hetes. Nem sok idő ez ami a két uh közt eltelt? Aggódokhogy minden rendban van e. A kötelezö uh. n kívül többször szeretnék menni azt lehet?
én is ugy erzem, hogy rengeteg ido tellik el a ket uh kozott.. pedig en magandokihoz jarok, aki mindig uhz (12, 16, 19 hetesen voltam en a te "idodben"). 4 d ultrahangra mehetsz.
én 30 hetesen voltam utoljara, most 34 hetes vagyok, en is a jovo heten megyek, hat alig varom.. mondjuk utana lesz a 36 hetes nagy uh, és utana a dokihoz megyek egy het mulva, es megint uh, de akkor is.. jo lenne tudni, hogy mindig jol van a picim..
4d ultrahangra mehetsz, de az fizetos, kemenyen, vagy olyan magandokihoz jarsz, aki uh-z, és akkor nemcsak a korhazban lathatod a manód.
boldog babavarast, és turelmet (de azonnal, es nekem is :)))
Szia!
Tudom hogy aggódsz mert én is átestem rajta. A kötelező UH-k a 12 , 18 , 32 , ill 36 hetes. Persze van hogy nem mindenhol pont azon a héten, de nekem így volt. A babóca nem értékeli annyira az UH-t mint te mert azok a hullámok amik ilyenkor érik az neki nem olyan jó. Nem ártalmas, de ne kínozd a gyerkőcöt.
39 heteske
Szia, én is így voltam uh-n ahogy te, nyugi semmi baja a picinek, elvan ő, szépen növöget! Az én kislányom kifejezetten utálja az uh-t, persze ha tehetném én minden héten megnézném, de úgy gondolom elég így 6 hetenként menni!Mikor már elkezd mocorogni, akkor már uh nélkül is tudni fogod hogy minden ok!Az meg már nem sok idő!
Boldog Babavárást! Üdv: 21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!