Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetent? Hetente hívhat vissza...

Babuci23 kérdése:

Hetent? Hetente hívhat vissza a fogorvos? Ha több fogamat is be kell tömni és fél injekciókat ad érzéstelenítéskor akkor egy héten többször is visszahívhat vagy csak hetente? Féltem a manókámat!

Figyelt kérdés

2012. jún. 2. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:
A 2%-os Lidocain, amiben nincs adrenalin /fehér ampullás/ a kismamáknál is alkalmazható, nem károsítja a magzatot. A legideálisabb, ha a kezeléseket a 3. és a 6. hó között végzik. Jobb lenne azonban, ha hetente mennél, nem sűrűbben.
2012. jún. 2. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem terhesen sem szoktam érzéstelenítőt kérni.Múlthéten voltam egy másiknál nála fel sem merült,hogy ad.De biztos azért ilyenkor nem adnak olyat ami ártalmas.Próbáld ki érzéstelenító nélkül,nem éreztem semmit,pedig alacsony a fájdalom küszöböm.

4éves kislány,és 38 hetes pocaklakó anyukája

2012. jún. 2. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem mindig hetente hívott vissza a fogorvos, és amikor először mentem akkor mondtam neki, hogy kismama vagyok, be kellett írnia a kis könyvembe is(kezelés alatt).

Én kértem érzéstelenítést, azt mondta lehet!!

Gondolom, olyat nem adott volna, amitől baja lesz a picinek!! Meg azt mondják a helyi érzéstelenítés nem hat a babára!!

28hkm

2012. jún. 2. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Tomeshez nem kell erzestelenites, en sohasem kerek. DDe nem art a babanak.
2012. jún. 2. 10:55
 5/9 A kérdező kommentje:

Bocsi!Furás és tömés,fél érzéstelenítő!

Köszi a válaszokat!Azt hiszem megprobálom úgy hogy hetente keljen mennem!

2012. jún. 2. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
vagy probald erzestelenites nelkul. nekem mindig ugy furja, tomi a doki, nem faj egyaltalan
2012. jún. 2. 10:59
 7/9 anonim ***** válasza:
2-es vagyok,nekem is érzéstelenítő nélkül fúrta,és tömte.
2012. jún. 2. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Az érzéstelenítőtől a világon semmi bajotok nem lesz, lokálisan elbomlik, nincsen szisztémás hatása.
2012. jún. 2. 17:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja és természetesen tökéletesen mindegy, hogy hetente hív vissza, vagy egy héten többször, pont azért, mert az érzéstelenítőnek nincsen lényegében lebomlási ideje, helyben használódik fel. Ha egy héten többször, akkor hamarabb végzel.
2012. jún. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!