Mi történik, ha a fogorvos nem írja alá a kis könyvben a fogászati részt?
Én is először húzásokra kaptam időpontot. Egyet már kihúzott, és kedden kell mennem a következőre, de meg fogom neki mondani, hogy vagy töm vagy elmegyek, mert az első húzással nagyon nagyon beteg lettem, lázas voltam, fájt, alig mozgott a picim. De kaptam pecsétet.
29 hkm
Nem értem miért nem pecsételt a dokid...ha meglátogatod már az is bőven elég,hiszen az eredményénél oda írhatja,hogy x fog rossz stb stb szóval nem csak a hibátlan fogsornál pecsételnek.Mondjuk ha bele gondolok úgy van vele így akkor gyorsan megcsináltatod vele az összes fogat stb hiszen kell a pecsét.....egyébként semmi nem történik ha nem pecsétel a fogdoki!!!!! A háziorvosi teljesen más mert azt hiányolni fogja a védőnő,de a fogorvost nem szokták.
Én nem várnák vele mert igen a baba ront rajta,akinek olyan a foga annak jó sokat...és azért nem mind1,hogy ami most még csak egy picike lukacska az majd mondjuk szülés után pl 4szer akkora lesz... Egyébként nekem tegnap kihúzták a jobb és bal felső 6-os fogaimat,sajnos azok tény szerűen menthetetlenek voltak.Nagyon félős vagyok és remegve mentem a fogorvoshoz,de miután úgy fájt,hogy éjszaka nem aludtam így más választás nem volt menni kell (húztak már régen egy fogamat ki és szóval iszonyat volt),most kihúzta a fogorvos csajszi úgy,hogy észre se vettem ...piszkálta és folyamatosan kérdezte,hogy érzek valamit?majd egyszer csak közölte,hogy kész is (egy pici gennyzsák volt az egyik gyökéren) majd kitalálta,hogy akkor a másik oldalról is húzzuk most ki,hát nem igazán akartam bele menni,de mondta,hogy az érzéstelenítő miatt ne aggódjak..1 adagot adott oda meg ide is annyit fog és ez távol van még attól a mennyiségtől amennyit lehet.Hát bele mentem oké legyen...fél adagot adott piszkálta mivel éreztem így beadta a másik felét is és már okés volt :) ez is 3 gyökeres fog volt,de tovább kínlódott vele viszont semmit nem éreztem...hát miután kiszedte volt ám ciszta a helyén és azzal még 10 percig elkínlódott.2 hét múlva megyek újra 2 fogat betöm és x ideig nincsenek rossz fogak :))))
Én a te helyedbe inkább másik dokit keresnék és nem ilyen bunkó szadistát!!!! Nem tudom milyen állapotba voltak a fogaid,de lehet menthető lett volna és lehet más megmentette volna...
Jelenleg 19 hetes vagyok a második babámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!