Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Terhesgondozás kötelező?

Terhesgondozás kötelező?

Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,de orvoshoz nem jutok el. 1,5-2 hónap múlva lenne időpont, amikor már az első fontos vizsgálatokrol lemaradok. Van utana értelme menni?
2020. szept. 1. 18:02
 71/93 anonim ***** válasza:
67%

Nem hát. Mint írtam, eleve nem is akar ő menni. Csak így először jobb ötletnek tűnt kiírni, mint bevallani, hogy valami elmebaj következtében direktbe gondozatlan terhességre játszik.

Nem véletlenül nem tudtuk meg azóta sem, melyik sztk-ban nem vizsgálják meg. Pedig azóta már vagy 10x írt kommentet.

2020. szept. 4. 14:54
 72/93 A kérdező kommentje:
És te azt honnan tudod kedves 70-es? Itt ülsz az ajtóm alatt? Máskor szólj, viszek legalább eg pohár vizet
2020. szept. 4. 14:55
 73/93 A kérdező kommentje:

Okoska, nyilván azért nem írom ki, melyik sztk-ról van szó, mert többször beszéltem velük, ismerik az esetet, be is vagyok írva a megadott 1,5 hónapos időpontra. Ez meg ugyebár egy anonim oldal. Én meg oda fogok tartozni még vagy 40 évig.

Amúgy sem hiányzik más, mint hogy valamelyik "jóindulatú", unatkozó mamaszaurusz betelefonáljon, hogy "figyi már mit írnak rólatok a neten"

Vagy amúgy minek kellene nektek az sztk, ha nem kémkedni?

2020. szept. 4. 14:59
 74/93 anonim ***** válasza:
83%
🤣 Tudod ki hiszi el, hogy elmentél azóta bárhova is 🤭
2020. szept. 4. 14:59
 75/93 A kérdező kommentje:
Tudod kit érdekel, hogy te mit hiszel? Mindenesetre örülök, hogy ennyire központi része lettem az életednek, hogy négy napja az tart lázban, hogy én hová megyek és hová nem.
2020. szept. 4. 15:00
 76/93 anonim ***** válasza:
77%

Lázban a legkevésbé sem tartassz.

Ellenben fel nem foghatom azt a mérhetetlen butaságot, azt a kényszeres hárítást, vagy azt a felelőtlenséget amit itt tanusítassz. 🤷‍♀️

2020. szept. 4. 15:03
 77/93 A kérdező kommentje:
Nem tartalak lázban, de napok óta nem bírod megállni, hogy velem beszélgess.
2020. szept. 4. 15:05
 78/93 anonim ***** válasza:
100%
Hm. A gyk szerintem arra alapszik,hogy az emberek beszélgetnek. Érkezik hsz amire más reagál. Vagy tévedek 🤔 nyílván amelyik fórum él és pörög az ember belép folytatni a beszélgetést. Vagy ismét tévedek? 🤔
2020. szept. 4. 15:09
 79/93 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Engem ha egy téma nem érdekel, ahhoz nem szólok hozzá. Nem érzem kényszernek a fórum felületet. Te se érezd annak.

Sőt, ha valami nagyon nem érdekel, de nem bírnám megállni, hogy elolvassam a válaszokat, akkor a megválaszolt kérdéseid listájában kis x-el ki lehet venni az adott kérdést. Csak gondoltam segítek.

2020. szept. 4. 15:12
 80/93 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Mi is sokan gondoltuk, hogy segítünk Neked. De feszett fejsze nyele.
2020. szept. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!