Terhesgondozás kötelező?
Nem kötelező. De hidd el, a terhesgondozoban fogadnák és nem másfél hónap múlva.
Értelme akkor van, ha szeretnéd tudni, jól van e a magzat, van e valami súlyos, már észlelhető fejlődési rendellenesség. De megegyszer, nem kötelezo.
Olyan nincs, hogy nem fogadnak. Eleve minden megyeszékhelyen van nőgyógyászati szakrendelés, ahova besetalsz és kivarod a sorod. Ha máshogy nem, így megállapítják.
Máskülönben elmehetsz a 12. heten maganba genetikai uh-ra, semmi nem kötelez rá, hogy megfogadd azt az orvost, vagy hozza járj utána. En is a 12. heti uh-t Debrecenben csinaltattam, mert ott nyaraltunk. Soha többe nem láttam a dokit. A következő uh-kat a Czeizelben. Terhesgondozasra sztk-ba jártam és nem volt fogadott orvosom.
Persze ha szeretnél ne adj isten egy beteg gyermeket, elvetélni, kezeletlen magasvérnyomást, toxémiát, help szindrómát, cukorbetegséget esetleg trombózis..
Mert ez a 4. terhességed semmi sem garancia, hogy egyik sem alakul ki a fent említett terhes betegségekből..
Ne legyél buta. Ne akard se a gyermek se a magad életét kockáztatni..
Olyan pedig nincs ha elmondod twrhes vagy nem kapsz időpontot.. Sőt a nógyógyászati ügyeletre is betudsz cammogni.
Akkor biztos hazudott nekem a csaj, mikor azt mondta, hogy 1,5 hónap múlva van időpont. Nyilván mondtam neki hogy terhes vagyok. És adott is egy számot, amit basznak felvenni.
De lehet eljárok magánba. Maximum majd megböjtöljük az árát.
Magánrendelésen sem kérnek el több 100ezret egy alkalomért. Budán fizetek 20 ezret/terhesgondozás, ugyan ez a doki belvárosi rendelésen 23/terhesgondozás.
Egyszer vasárnap este ügyeletre kellett velem rohanni, ott is megvizsgáltak.
Következő kamunàl gondold át mit szövegelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!