Terhesgondozás kötelező?
Velem ne cinikuskodjon egy olyan nő, aki nem képes elintézni, hogy megvizsgálják terhesen...
Magad háza táján kisbogár.
Ahogy meg előttem mondták, magándokihoz nem kötelező visszamenni. Lenne csöpp eszed keresnél egy magándokit, aki legalább megállapítja a terhességed, megnyugtat, hogy van szívhang, aztán következőre mehetsz sztk-ba is 1,5 hónap múlva.
De eddig nem jutsz el, te csak nagyképűsködni tudsz, a nagy büdös semmire, meg rinyálni.
Akkor rinyálj. Majd a szülésnél lát orvos azt jóvan az neked.
Figyelj, tényleg nem a jóindulatú válaszolókon kéne a frusztrációdat levezetni.
Nyilvánvalóan valami inkompetens emberrel beszéltél, menj vissza és kérj másvalakit, a főnökét vagy egy rendes orvost. Olyan nincs, hogy másfél hónap múlva fogadnak csak egy 7 hetes terhest. Ilyen még a koronavírus alatt sem volt. Ne itt legyen nagy a szád, hanem ott, ne hagyd magad lerázni. Ezzel párhuzamosan egyébként lehet őket jelenteni a betegjogi képviselőnél.
Hallod vegyél már vissza az arcodból. Nem veszed észre mennyire primitív suttyó stílusban tolod?
Nem képzeld nem teszem szét mikor kinek.
Nekem volt annyi eszem, hogy nem a 7.héten jutott eszembe hogy jé orvoshoz kéne majd menni.
Már a pozitív teszt után foglaltam időpontot a SAJAT orvosomhoz, igy nyugodt voltam hogy 6-7 heten mar lesz vizsgálat.
Ha már ilyen felelőtlen voltál, akkor meg tessék "szétteni akárkinek" magadnak kerested, ne velem személyeskedj.
Vagy akkor legyél gondozatlan terhességgel még kitudja meddig, mert te "nem teszed szét". Te gyereked, nem az enyém.
Te vegyél vissza az arcodból, aki azzal kezdted, hogy lehazugoztál, mert nem tudtad kiszámolni mennyibe kerül a privát terhesgondozás egy terhesség alatt. Meg aki természetesre veszi, hogy évek óta fizetett tb után magánorvoshoz kell menni.
Egyébiránt, ha 5 hetesen foglaltam volna időpontot, akkor sem kaptam volna 1-2 héten belül. Vagy gondolod csak szeptemberben kell ennyit várni, augusztusban meg, amikor a legtöbb orvos szabadságon van, ülnek és sudokuznak unalmukban? Eléggé a világvégén lakhatsz, ha az orvosod remegve várja, hogy végre legyen begete. Én négy orvost kérdeztem, és mindenhol ennyit kell várni.
Mellesleg ha nem mész terhesgondozásra, nincs meg a 4 pecsét elesel az egyszeri anyasági támogatástól. Szintén az orvos állítja ki az adókedvezményhez a papírt.
Tudom itt most nem ez volt a kérdés, és a normális ember nem a juttatások miatt vállal gyermeket.
Budapest nem a világvége. Pont ezért foglaltam még a teszteléskor, mert az orvosom nagyon nem unatkozik.
Azért hazugoztalak le mert ahogy előttem írták olyan nincs hogy 7 hetesen 1,5 hónap az időpont. Férjem más szakrendelésre hamarabb kapott, pedig nem életbevágó volt az ügy, nem terhesség komolyságú. Ennyit erről,max te laksz világ végén.
És most befejeztem veled. A magánorvos egy ötlet volt egyszeri alkalonra, mert gondoltam tán csak ér annyit a saját gyereked hogy egy alkalommal engeded a vizsgálatot másnak, hogy megtudd dobog e a szive egyáltalán. Ha nem nem akkor csinálj amit akarsz.
A hangodat meg tartogasd az sztk ba inkább,ne itt legyen nagy szád.
Biztos, hogy fogadnak. Múltkor pont jött egy kismama és nem volt időpontja. Annyit mondtak neki az SZTK-ban, hogy várjaeg amég lemennek az időpontosak meg lehet, hogy valaki lemondja és mehet a helyére.
Ha nem oda tartozol akkor persze van gond de normál körülmények közt megkell, hogy vizsgáljanak. Egyébként ezért jobb a magándoki. Én kérek időpontot és pár napra rá mehetek is. Nem kell órákat várni a vizsgálatra úgy, hogy időpontod is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!