Terhesgondozás kötelező?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok,de orvoshoz nem jutok el. 1,5-2 hónap múlva lenne időpont, amikor már az első fontos vizsgálatokrol lemaradok. Van utana értelme menni?2020. szept. 1. 18:02
31/93 anonim válasza:
Vagy van, mert ő is és en is gdm diétáztunk és tudjuk, hogy amit a diabetologian adnak mintaétrendet, mindenre jó csak a cukrot nem tartja stabilan. Ha emellett neked minden étkezés után 7 alatt volt a cukrod egy óra múlva, akkor nem voltál nagyon gdm-es, maradjunk annyiban. Mindenki más meg sütöget, a fülén folyik ki a bulgur, mandula lisztet használ stb stb.
32/93 A kérdező kommentje:
Ja én is beléptem az önjelölt dietetikusok csoportjába, ki is léptem. Biztos remek szórakozás az utolsó szezámmagot is lemérni, de ez maximum unatkozó anyukáknak jó. Én maradok annál, amit a szakember mond. Be is vált, jó volt a cukrom, a babáé is. Amúgy megsúgom, baratnőm külföldön él, ott sem olyan a diéta, mint a Facebookon rendelő banki ügyintézők szerint.
2020. szept. 3. 09:48
33/93 anonim válasza:
Nálunk is rendben volt a cukor, mert normális diétát tartottunk. Ez egy borsodi város kórháza, itt olyan dietetikus dolgozik, aki fiatal és nincsenek régről hozott fszságai. Ő ajánlotta is a csoportot. De kinek mi. Te jobban tudod, akkor mit kérdezősködsz itt? Majd téged nem csesznek le, mert nincs vérvétel meg uh, sőt. Meg is fognak dícsérni, hogy lusta vagy kiülni a sort a gyereked érdekében. Te anyák gyöngye.
34/93 A kérdező kommentje:
Te ennyire funkcionális analfabéta vagy? Mit nem lehet azon érteni, hogy IDŐPONT NÉLKÜL NEM FOGADNAK? Már a recepción sem írnak be, ha nincs előjegyzésem. Álljak neki verekedni, meg betörni az ajtót, hogy engem igenis vizsgáljanak meg előjegyzés nélkül? Ok, tudom, hogy Borsodban ez dívik, de itt nem megszokott egy üvöltöző, átkozódó paciens.
2020. szept. 3. 10:59
35/93 anonim válasza:
Bakker te reménytelen vagy. Szerintem hagyjuk. Ne vizsgaltasd meg magad oszt jovan. Majd a 18. heti nagy genetikan kiderül van e valami baj vagy nincs 🤷🏼♀️
36/93 anonim válasza:
Hetente nem kell menni a végén az orvoshoz. És most voltam 36 hetesen és innetől csak ctg van. Ha van fájás megvizsgál. De havonta nem sok a 20.000. Meg ha a klinikán fogadsz eleve ott nem is kér pénzt csak a magánrendelésén. Szerintem. 9 hónap alatt lelehet gyűjteni a pénzt is. Havi 20.000 nem sok. De tudod azt, hogy nem orvos keze alatt fogsz szülni épp aki benn van és sz*rnak a fejedre szó szerint. 9 hetesen táppénzre küldtek már havi 100.000-et kapok van egy iskolás gyerekem is mégis magánhoz járok hevi 20.000. Most vagyok 210.000-nél mindennel együtt. Terhesseg alatt összeraktam a szülési pénzt is a dokinak. Emellett a lányomnak is bevásároltam a suliba és a babának is bekellett mert nem volt semmim. Tehát csak akarat kell. Minden hónapban veszel ezt azt és letudod gyűjteni a dokinak a pénzt.
37/93 anonim válasza:
Nem értelek még mindig..
Nézd meg a kórház honlapján meddig van x napon a rendelés. Rendelés vége előtt fél órával menj oda.. Nem kell az egész napot ott dekkolnod.
Elfognak látni, megfognak nézni..
Ilyen egyszerű.. Tudod aki szeretne az tud megoldást találni a problémájára. Ne keress már kifogásokat.
38/93 anonim válasza:
Áruld már el, hol ez a különleges hely, ami nem Borsod, de így dívik bánni egy kora terhessel?
Nekem hihetelen hogy ilyen van. Ügyeletet próbáltad már? Ha bemész azzal hogy terhes vagy de még nem állapították meg, kétlem hogy elzavarnak.
39/93 anonim válasza:
38 dehogy próbálta. Rinyalni kényelmesebb, mint órákat várni ha már fizetni nem akar...
40/93 anonim válasza:
Hol az anyámban van az az sztk, ahol már a "recepción" elzavarnak? Sehol. Te csak el akarod kényelmeskedni az egészet, de nem tetszik, hogy nem így megy a dolog. Majd mindjárt megsajnállak. Ezt pofázza neked oldalak óta mindenki, de te analfabétázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!