Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztikém sírj csak, az jót tesz, nem semmi hogy kibírod újabb tesztelés nélkül, én nem bírnám, de bárhogy is alakul, melletted vagyunk, drukkolok neked, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd :)
Vica
Nem lehet hogy te a hormonok miatt sirdogálsz?:)
Azért ne temessük már el ezt az inszemet,mert nekem furi,hogy ennyit pityeregsz!!!Sosem szoktál,persze van egy határ mikor az embernél elszakad a cérna,de nekem akkoris furi,hogy folyamatos sirdogálás van,lehet a baba bántja a hormonjaidat Krisztikém?:)Korai volt a teszt én még mindig azt mondom!
Szilvi
Szilvi amit mondd van benne vmi :)
Remelem hogy napokon belül jobban leszel Kriszti és szoritok neked
Velem semmi különös pihenek és alakítgatjuk a dolgokat.
Itt a 3. Trimeszterbe megint elkapott a nem tudok aludni időszak de ez mar lehet igy is marad :)
Szep napot minde kinek
Puszi
Evi
Sziasztok Csajok!!Koszonom h.vagytok nekem es h.vigasztaltok!!Nagyon szeretlek Benneteket!! Idaig sirtam.De volt amikor nem sirtam.:-\ ugy latszik nagyon nehezen fogadom el...sztem nincs mit szepiteni.Holnap delutan megyek dokihoz,addig meg tudok egy csomot sirni.Jol esik most szakadhatott el a cerna Szilvus.De nem vagyok semmi jonak elrontoja varom azert en is h.mit mond a doki holnap...mar csak azert is mert Ti annyira biztattok es tok igazatok van.Nem szabad feladni ha majd csak ne adj Isten megjon csutortokon.
Remeljuk a legjobbakat.
Lilikerol varjuk a kepet!!Sok puszi MINDENKINEK!!KOSZONOM Dragaim!:)♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Na, hát erre kell idevetődnöm, hogy Krisztit megzavarták a terhességi hormonok??? :-) Dobd ki a francba azt a tesztet! :-) Nyugi!!!!!!!!! :-) <3
Semmit sem jelent. CSak sejteti a jövőt. Ennyi :-)
Szilvi, már elindult az a lány??????? Azta!!!!!! :-)
Melike, mikor szülünk????
Évike, kismamik, jól vagytok?
Nem kismamik NEM FELADNI, tényleg tessék rólam (és Meliről) példát venni! :-)
Egy üveg bor (én vagyok a nagy piás úgy látszik), egy jó bőgés, és másnap felállunk. De azt is csak ha megjön rendesen! Előbb nem :-)
Mi júni- júli. visszakérjük a fagyibabánkat; de persze mennek a vizsgálatok ezerrel közben. Góc nuku :-) Jó, mi?
Most kisírtunk a férjemnek egy kismedencei MR-t, egy hasi és egy kismedencei UH-t is. De a proktológia (fenék.ügy) is negatív, pedig a Kopa nagyon ezt mondta. Tuti hogy a prosztata körül van a góc, én már azt mondom. Majd kiderül:-) Április legvégén lesz meg minden; akkor megyünk a Kopához is, szóval május elején jövök a "jó" hírekkel, hogy hol a bibi, mit lehet tenni, és hogy van-e értelme visszakérni azt a kis árválkodó fagyibabánkat :-) Puszi kislányok! Minden jó lesz! :-) Irszi
Irszi nagyon szoritok hogy végre meglegyen mar az a góc ...
Kriszti melletted vagyunk es en meg azert bízok a dologba :)
Mi jól vagyunk csak néha elfelejtem hogy a pocim kiáll es sikerul kicsiket ütközni :(
Szep estet mindenkinek
Évi
Sziasztok Lányok:)
Krisztikém!Drukkolok a dokihoz ma!!!
Írj egyből ahogy végeztél:)
Irszi!
Elindult igen,2 hete:)
Lassan de biztosan kezdődik a futkározós korszak:)
Ma egy éves lett a pici babám:)
2 órakor végre megszületik:)
Rohan az idő lányok.....nem rég még egy csöpp volt,ma már kész kis hölgy:)
Puszi mindenkinek:)))
És itt a friss kép Liliről!Mindenkinek ilyen gyönyörűséges,csodaszép babát kívánok:)
Szilvi
Kedves Lányok!
Lili tündéri gyönyörű isten éltesse nagyon sokáig:)
Kicciri örülök, hogy a párod is beindult:) Végre nem vagy egyedül, ő is akarja ez már fél siker:) Remélem minél hamarabb kiderül nálatok a sikertelenség oka. 31-re itthon kaptál időpontot?
Irszikém az a r...dt góc legyen már meg, reméljük prosztata, és el lehet tüntetni a dögöt, mármint a gócot:( Örülök, hogy jobban van a kis lelked:) Kitartás! :)
Évike huh de rossz forgolódni álmatlanul, ilyenkor még gyógyhatású szereket sem lehet beszedni, amik picit segítenek?
Meli Te hogy viseled?
CSajok Ti nem híztatok a gyógyszerektől? Closty és társai?
Vicus Te sem híztál?
Én igen azt hiszem, nem lehet más oka , mert nem eszek többet, és vigyázok is h mit , nagyon ritkán engedem el magam. pár kg de nagyon zavar, most diétázom nagyon.
Irszikém nem vagy egyedül a vörösborral, ha nálam elpattan a cérna, néha pattan a dugó is :) .-D
Kriszti hogy bírod cigi nélkül, ugye már jobb? Azonnal gyere, ha végeztél az orvosnál.
puszi csajok
Drága Lillám, hát én már nagyon ramatyul bírom :(
Hetek óta nem tudok aludni éjjel, annyira fáj, keményedik a pocakom :( Kőkemény :(
Iszonyat vizesedik mindenem, és úgy érzem, akár már 2-3 hét múlva megszülök.....
33.hetes vagyok, ma megyek a dokimhoz
M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!