Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Lilla most mar ertem az egeszet :) nem tudom miert nem kaptam repesztot,lehet h.legkozebb kapok.Majd kerek.Egyebkent a nagy cicifajas ma reggelre szinte teljesen elmult...na lehet h.most esett le a progim...hjaj nem tudom..
Vica koszi a tippet!;) Amugy kedden megyek delutan nogyogyaszhoz tudjatok.Ő gondolom ugyis elkuld vizelet vizsgalatra szerda reggelre es akkor pont 3 nap mulva leszek.
Nezzek meg ők en most elkonyveltem a negat...igy nem olyan nehez kivarni :-)
Krisztikém!
Korai volt az a teszt 10 DPO-n!!!!
Nekem a 11-12.napon volt egy 10-es teszt olyan,mintha a körmömmel megsértettem volna,szóval csak egy csík volt és ennyi....14.napon reggel volt über halvány a 10-es teszt,de iszonyatos halvány,férjem se látta csak én:)
15.dpo-n mutatta a digitális hogy pozi 1-2 hét:)
A cicifájásom nekem is elmult,Melinek még mondtam is hogy nehogy baj legyen:)
De a cicid se fáj folyamatosan végig!
Tök esélyes vagy te lány:))))Korai volt a teszt!!!!
De ha.....mégis nega lenne,akkor repesztőt kérj mindenképp,hisz tutira kell hogy menjen a doki és azzal be tudja lőni a repedést pontosan!
Nyugi:)
Nekem is itt a két csíkosom és már majd 11 kiló:)
Puszi mindenkienk:)
Azért mert nem írok,mindennap olvaslak benneteket,csak hát Lili minden időmet kitölti,nagyon nehéz,hulla vagyok,de megéri:)
Jaaaa és a legnagyobb hír!!!!!
Lillus múlt héten elindult,szóval sikerült az egy éves szülinapjára megtanulni járni:)
Igaz még mint egy robotzsaru ugy megy,de lassacskán beindul:))))
Szilvi
Képet hozok nektek:)
Szilvinek igaza van :)
Ó de cuki a lányod :) elképzeltem ahogy elindult :) emlékszem a keresztfiamra :))) cukik :)
Várjuk a kepet :)
Évi
Szilvus imadlak!!;))Telefonon olvastam most amit irtal akkorat nevettem a "robotzsarun" hogy a Parom majdnem tavozott oldalt a falon at ugy betojt :-D:-D:-D:-D
Nagyon aranyos lehet a mi kis Lilikenk aki mar jarni tud!!Nagyon ugyes ezer millio puszo neki!:))♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Koszi Szilvus h.irtal igen tudom hogy volt el is konyveltuk a negativot...es hogy orultunk Istenem de jo volt aztan!!:))Jo emlekek nagyon :)♡
Akkor remelem a legjobbakat es ha nem jott ossze akkor kerek repesztot is.Mindent kerek remelem a Banhidy nem dob ki az ablakon :))
Puszi Szilvus Nektek!!tudod!-mindig!!!!!:-):-*
Sziasztok Csajok!
Mi ez a csond?Hogy vagytok??
Mi tegnap du visszajottunk Bpestre.:( Olyan jo volt otthon.:-D
Amugy rosszul irtam csak szerdan megyek nogyogyaszhoz.Azt hittem ma megyek de kozbe megneztem :)) A cicim azota megint faj,tesztet nem csinaltam es nem is fogok.Tegnap jol kibogtem magam este es gondolom ez csak a kezdete a nehany bogesnek amivel a sikertelenseg jart.Ja es 12.DPO-n vagyok tehat csutortokon kell nem megjonnie.Ma vagyok az inszem utan 14 nappal.Amugy ez nekem annyira stresszes Csajok h.nagyon.Ha meg lesz a 2.(remelem kibirom)akkor leallok az inszemmel egy idore az tuti.
Irjatok h.ki hol tart hogy vagytok?!
Kitartás Krisztike!
Én 7 inszemet csináltam végig, meg két lombikot. De mentem tovább,amíg nem kaptam meg a babát.
Neked is keménynek kell lenned, sírd ki magad minden kudarc után, de menj tovább!!!!!
Ha harcolni kell a babáért, hát harcolunk!
Mi itt vagyunk Veled végig!!!!!!
Meli
Koszonom Melikem!!♡♡♡
Nem birok dolgozni menni se...egesz nap pityergek csak...most nagyon nehez de majd tul leszek rajta.
Ilyenkor legjobb kisirni magunkat sztem...
Mi is együtt sírtunk apával minden hónap végén :(
DE nem jelenti azt, hogy az első inszem nem sikerült, hogy a köv.hónapban ne sikerülne!!!!!
Légy nagyon bizakodó!!!!!!!!!!!!!! Másképp nem megy.
Sírd ki magad, hogy a kis lelekednek könnyebb legyen!!!!!
M.
Krisztikém sírd ki magad, de ne add fel. Nekem is csak 1 inszem volt, de romokban voltam én is, amikor megtudtam, hogy nem sikerült:(, tudom mit érzel. :(
De neked még nem biztos!
Holnap kiderül!
Kriszti! !! Nem szabad feladni pont most? ??? Sird ki magad és jobb lesz! Az orvosok azért vannak, hogy rajtunk segítsenek, és ha ehhez nehéz út is vezet , akkor is menni kell tovább, mert olyan NINCS HOGY NE CSINÁLJANAK GYEREKEKET NEKÜNK! !!! erre esküdtek fel és ha gyakoris amazonokkal kerülnek szembe megduplazzak a tudasukat! (Lásd Irszi! ) mostantól Ő a nyakukon tartja a magassarkut!
Itt vagyunk csajok és támogatjuk egymást! !!!
Nem voltam kórházban napokig, ez csak ügyelet volt. Már jól vagyok, köszönöm. A vér eredményem normális! ;-) Mivel Húsvétra megyek haza igy április 31-re kaptam időpontot (vicc) szóval ma orvost valtok.
A szenzáció az, hogy az én Drága Atikam beindult gyerek ügyben. Megyunk kórházba meg társai ♡♡♡♡♡
Köszönöm lányok a sok jó biztato mindent amit kaptam tőletek! !!!
*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!