Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Krisztikém, nem is biztos hogy a cigielvonástól szédülsz :)))Jó nem akarom beléd magyarázni a gyereket, de nekem minden (5 terhesség)terhességem jele ez volt, erős szédülés, forgás, kapaszkodás, mintha vinné a fejem valami.
Mikor is tesztelsz? Milyen teszted van?
Vica
Kriszti nagyon szoritok hogy ez jó jel legyen :) mint Vicának :)
Nekem a hormon változások miatt volt gyakran D-s most a klion kup tesz ra :( úgy utálom :((((
Kezd néha kememyedni a hasam remelem nem jon semmi front :(
Ha így marad jöhet a konyak :)
Csinaltam estére finom almás palacsintát és jó lett a cukrom :) pár napja kezd beállni erre az adagra szerencsére :)
Megyek aludni :) szep estet nektek :)
Évi
Sziasztok Csajok!
Kriszti lehet baba miatt szédülsz!!! :)Remélem. :)
Nem szedtem semmit (Clostyt sem) ezt írtam is és úgy voltak ilyen eredményeim. Csak nekem az volt a fura, hogy minden inszemessel kapásból szedetik az utrot vagy a duphastont, és szerintem azzal zavartalak össze, hogy inszem után kérdeztem itt a csajokat ettől függetlenül azért beszedjem-e saját szakállamra:) Nekem van itthon, mert régebben 1 éve indokolatlanul normális kivizsgálás nélkül szedették velem :d :( de végül nem szedtem be. :-)
Szegénykém ez a teszt kemény dolog én is nagyon féltem :(
Na mindegy sikerült és kész.
Viszont a One stepről sok rosszat olvastam mert nekem ugye nega volt , és reménykedtem, h talán nem mutatja a teszt, és akkor olvastam más lányok kérdéseit, írták egy csomóan, hogy a kimaradás napján az még nega volt, mikor egy 25-ös x-epil már halvány pozitív. Szóval ha meg is csinálod el ne kenődj!! :)
Biztosan a menzesz napján tudsz úgyis. :)
Csináld meg reggel lécci lécci lécci <3
Vica cuki a kis mami hasad :-) <3
Én is várom a kétcsíkot :))))))))))))))))))))))
Hajra :))))!!!!!!!!!
Évi
Csak egy csik lett.:( Lilla nagyon aranyos vagy!!!♡De sztem ki kellene mar h.mutassa a 10-es.Ugyh ennyi volt.Ha a terhessegtol szedultem volna tegnap akkor sztem mar ki kellene h.mutassa.-plàne:(Meg egy inszemet megprobalok.Aztan endodoki.Koszi Evi h.vartad a tesztem!!♡Sajnos ez van.Orulok h.beallt a cukrod!:-)
Puszi Csajok!!:-*
Nem lehet hogy korai volt???Latod nek is később lett pozitív
Haragszok ezekre a tesztekre :((
Neked a párod spermai rendben vannak???Nem lehet hogy ott a gond mert a te progid szep volt..vagy nem lehet hogy 21.nap utan leesik a progiszinted??Nekem így volt.Kovetkezo inszemnél kérj megis progit es ha ez lenne a gond biztosan segit.
Párod szedjen C vitamint 1000,e vitamin 300mg,calcium,magnezium,szelen,q10,folsavat és az segit mert nekünk tudod rossz volt az eredmény szedte 3 hónapig es letette a cigit es pont mikor 1 ho szunetet tartottunk akkor sikerült
Nagyon szoritok nektek :)
Puszi
Évi
Koszi Evi!Paromnak nagyon jok a spermai...de inszem elott szedettem meg vele sok viamint is folsavat is h meg jobb legyen.Igen arra majd rakerdezek a Proftol hogy hatha leesik hirtelen a progi szintem kaphatnek-e megis progipotlast...allitolag nem art es tuladagolni nem lehet ugyh.a biztonsag kedveert adjak mindenkinek.
Lilla jol emlekszem 3 tuszod volt... de closti nelkul????!Azt hogy csinaltad???
Mindegy kedden megyek az SZTK-s dokimhoz(mar bejentkeze
tem reg direkt mostanra.Az elozo akit ugy szerettem sajna nyugdijba ment :(
Szoval Sztk-s dokival csinaltatok ultrahangot es feliratom a metformint.Amugy lutealis alapjan szerdan kell nem megjonnie.Kivancsi vagyok majd mit lat elotte egy nappal...Na mindegy.Dogmeleg lesz ma is elvezem a videki levegot a madatcsicsergest Csajok!:))
Imadom :)
Puszikak!
Drága Kriszti ne kenődj el tesztelj megint 3 nap múlva. Nincs veszve semmi.
Inszemnél természetesen szedtem Closty és tüszőrepit is adtak, hát ezért is lett cisztám.
A legelső normális kivizsgálásomnál a meddőségi központban is 42 körül volt (amikor nem szedtem semmit!) És további ciklusokban is amikor szintén nem szedtem semmit , én ezt így értettem.
Viszont nem árt, ezért gondolkodtam én is anno, hogy talán szedném majd a következő inszemnél.Úgy látszik a SOTE-n nem szokás adni, ha jó a 21.napi progeszteron. De tényleg mi van akkor ha a leesik? Hát nem tudom.
Én azt furcsállom, hogy tüszőrepit miért nem adott neked?
Krisztikém, szerintem nagyon korán teszteltél, 10. dpo-n korán van, ismételd meg legalább 3 nap múlva és vegyél facelle tesztet a rossmanba, az a legjobb :)
Vica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!